Türkiye'de en çok tercih edilen çorba bu senede mercimek oldu! Benim favorim tavuklu şehriye çorbası tabi. Peki sizin favori çorbanız hangisi?

Türkiye'de en çok tercih edilen çorba bu senede mercimek oldu! Benim favorim tavuklu şehriye çorbası tabi. Peki sizin favori çorbanız hangisi?
Evet favorim mercimek. Sade, limonlu, arpa şehriyeli. Hem besleyici hem de hasta olunca şifa gibi geliyor. Tarhana da güzel ama mercimek daha pratik ve her yerde bulunuyor. Soğuk kış günlerinde iç ısıtıyor. Yani popüler olması boşuna değil. Herkesin evinde yapılan, sevilen bir çorba olmayı hak ediyor bence. Sadece fazla tuzlu yapmamak lazım.
Cevap
9Cevap
Ben en çok soğuk çorba seviyorum ekşi ekşi veya tavuk çorbası
Mercimekte severim ama mısırlı tavuk çorbası kelle paça şehriye çorbası da seviyorum erişte çorbası severim
Bazıları ıyk vöğk dese de ben kelle paça işkembe , ya da etli çorbaları falan seviyorum , ama mercimek de güzel tabi ben onu kaşıkla uğrasmıyorum kupa bardaga doldurup içiyorum 🥲
Arpa şehriye çorbasını daha çok seviyorum ama lokantalarda pek yapılmıyor maalesef
Yani yerini kimse alamaz mercimeğin tabiki ama şehriye çorbasını da ayrı severim
Tarhana çorbasını bir başka sevsem de, mercimek çorbasından da vazgeçemiyorum.
Normalde favorim paça ama her zaman içemediğim için alternatif olarak Mercimek
Biraz önce kelle paça söyledim 😛
Demin içtim bayılırık
Mercimek vazgeçilmezimiz
mercimek çorbası, yoğurt çorbası
Benim ki ezogelin
Benim favori çorba beyran üzerine tanımam
Ben kelle paça seviyorum.
Tavuk çorbası severim
Benim favori çorbam tabuk çorbasi
Bende tavuk çorbası diyorum 😂
tavuk suyu severim ben