Yeme & İçme Kahvaltı kalabalık mı daha keyifli yalnız mı? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bazen kalabalık bazen yalnız Güncellemeler+1 yıl Biri üstüme serpme kahvaltı fırlatabilir mi en acilinden 😁 Kahvaltı kalabalık mı daha keyifli yalnız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sevdiğim insanlardan oluşan bir kalabalıksa bayılırım. Sevmediğim insanlar varsa tek başıma avrupa yakası izleyerek yapmayı severim 1 0 Yorumla
Alfie_x Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Huzur bulduğum kişilerse kalabalık değilse yalnız daha keyifli 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kalabalık olunca konuşmaktan yiyemiyorum🙄 1 5 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Ayyy hiç sevmem Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Banada serpmeden de olur valla Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Kalk ısmarlayım Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Hemen Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Oldu o zaman Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. İkisi de iyi, yerine kişisine göre 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Su an için yalnız daha iyiyim 1 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 358 cevap paylaştı. Kalabalık her zaman iyidir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevdiğim insanlardan oluşan bir kalabalıksa bayılırım. Sevmediğim insanlar varsa tek başıma avrupa yakası izleyerek yapmayı severim
Huzur bulduğum kişilerse kalabalık değilse yalnız daha keyifli
Kalabalık olunca konuşmaktan yiyemiyorum🙄
Ayyy hiç sevmem
Banada serpmeden de olur valla
Kalk ısmarlayım
Hemen
Oldu o zaman
Yemeği tek yemeyi seviyorum ya.
İkisi de iyi, yerine kişisine göre
Su an için yalnız daha iyiyim
Kalabalık her zaman iyidir
yalnız