Yeme & İçme KS’nin en yetenekli fenomeni geldiii🥳! Yeni yıl için iş arkadaşlarıma kurabiye yaptımm, nasıl olmuşlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 67 Yapay Zekaya Sor Bence aynılar hiçbir fark göremiyorum😂Sağdakine baktıkça evde çığlık atıyorum ahsjsjs KS’nin en yetenekli fenomeni geldiii🥳! Yeni yıl için iş arkadaşlarıma kurabiye yaptımm, nasıl olmuşlar? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Çok güzel olmuş gerçekten beğendim.. böyle değişik tasarımları seviyorum küçükken izlediğim filmler de ki noel havası veriyor 🥳 eline sağlık 1 0 Yorumla
ChungCha Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Ellerine şağlık çenin yaptığın daha çuk şirin olmuş 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. hasdhashdahsdahs niye bu bu kadar güldüm ben buna :DYediğim şeylerin şekli önemli değil tadı güzel olsun yeter :DEline sağlık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çünküsü çok komik ahsjs Altındaki kurabiyeyi de hazır aldım kesin lezzet garantili sjsjs Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 590 cevap paylaştı. Ahahahahhahahahahshwhhdıwhdıwjd aradaki 7 farkı bulun (imkansız) 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok ki tıpatıp aynı ahsjsjd Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19,1b cevap paylaştı. sen çok sevimli birisin yaptıklarn bunu ele veriyor çok düşüncelisn 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yiaa teşekkür ederim öyleyimdir biraz yalan yok Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Seninki daha sürrealist bir çalışma olmuş :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanatçı yorumumu kattım🥹 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Kardan adam bile kilo vermiş fit giriyor yeni yıla. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Biz hala göbüşkolarla.. Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl 😂 seninki daha tatlı olmuş.. ben yemeye kıyamam onu erimiş gitmiş 😊 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Senin ki Türkiye de yaşadığı çok belli 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Kurabiye olmak bile zor bu ülkede Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Favorim sağdaki yemin ederim çok güldüm 😃 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dün akşamdan beri şu fotiyle güldürmediğim insan kalmadı ahsjs Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. bence sağdaki daha iyi : ) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahsjs teşekkür ederim Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cadılar bayramı geçti amaa🥹🤧 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Cadılar bayramı Christmas, yeni yıl toplu olsun diye şey ettim🙄 Yorumla -Afroditimsi +1 yıl 😂 düşünceli pratik hanim Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sağdaki kurbağa mı jdjdjdj 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahsjsjdd melted snowman aşkım Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Çok şirin ve çok güzel olmuş biliyorsun bu işi 1 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 457 cevap paylaştı. Kusura bakma şu an sesli Gülüyorum 😅😅😅 1 0 Yorumla
justkiddingbro Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl yaaa sana inanamıyoruuum 1 2 Yorumla justkiddingbro +1 yıl sağdakini yeni gördüm 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Görme görme djsjd Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. gönder gelsin ellerine sağlık 1 0 Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok tatlı 😂😂 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. saçma :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Çok güzel olmuş gerçekten beğendim.. böyle değişik tasarımları seviyorum küçükken izlediğim filmler de ki noel havası veriyor 🥳 eline sağlık
Ellerine şağlık çenin yaptığın daha çuk şirin olmuş
hasdhashdahsdahs niye bu bu kadar güldüm ben buna :D
Yediğim şeylerin şekli önemli değil tadı güzel olsun yeter :D
Eline sağlık
Çünküsü çok komik ahsjs
Altındaki kurabiyeyi de hazır aldım kesin lezzet garantili sjsjs
Ahahahahhahahahahshwhhdıwhdıwjd aradaki 7 farkı bulun (imkansız)
Yok ki tıpatıp aynı ahsjsjd
sen çok sevimli birisin yaptıklarn bunu ele veriyor çok düşüncelisn
Yiaa teşekkür ederim öyleyimdir biraz yalan yok
Seninki daha sürrealist bir çalışma olmuş :D
Sanatçı yorumumu kattım🥹
Kardan adam bile kilo vermiş fit giriyor yeni yıla.
Biz hala göbüşkolarla..
😂 seninki daha tatlı olmuş.. ben yemeye kıyamam onu erimiş gitmiş 😊
Mutsuz kurabiyer :))
Ellerinize sağlık
Farklı diyene ayıp yani. Birebir aynısı.
Senin ki Türkiye de yaşadığı çok belli
Kurabiye olmak bile zor bu ülkede
Favorim sağdaki yemin ederim çok güldüm 😃
Dün akşamdan beri şu fotiyle güldürmediğim insan kalmadı ahsjs
bence sağdaki daha iyi : )
Ahsjs teşekkür ederim
Cadılar bayramı geçti amaa🥹🤧
Cadılar bayramı Christmas, yeni yıl toplu olsun diye şey ettim🙄
😂 düşünceli pratik hanim
Sağdaki kurbağa mı jdjdjdj
Ahsjsjdd melted snowman aşkım
Ellerine sağlıık