Yani verilen emek çok boş gibime geliyor. O kadar emek vereceğine yaprağı doğrayıp dolma içine eklemek daha mantıklı değil mi?
Aynı lezzet sonuçta. Kadın yemeği olarak bilinen sarma dolma kadınların boş işlerle uğraştığının kanıtı aslında
Yani verilen emek çok boş gibime geliyor. O kadar emek vereceğine yaprağı doğrayıp dolma içine eklemek daha mantıklı değil mi?
Aynı lezzet sonuçta. Kadın yemeği olarak bilinen sarma dolma kadınların boş işlerle uğraştığının kanıtı aslında
Bu bir kültürdür bak pek kulanmam ama bir tabağın görselliği bile yemeğe tat katıyor kimi zaman görsellik algisida kişinin yapısı kulturune göre değişir oda detay bir konu mesela kimi köy usulü görsellenmis yemeklerden kimisi daha elit hazırlanmış tabakalardan hoşlanıyor olsada gerçekten bende ozenilmis bir tabaktan mutluluk duyuyorum
O dediğin yapraklı pilav oluyor. Aynı hissin ve tadın yakalanacağını sanmıyorum. Bunun dışında zahmeti açısından bence de gereksiz. Oturup yapmam. Uğraşmam, yaprak sarması da yemeyiverelim nedir yani.
Cevap
1Cevap
ben çok severim
Bu sicak cikarip yogurdun icine batirma lezzetine erismemis ya da sicakken ekmegin arasindaki tadini elendinnn bizimlidigilsin
Dolma degil o sarma bu bir ikincisi sicakken cok guzel oluyor dene gor jsjsj
Yeme ozaman annen yesin 🤣
Gayet lezzetli ve gerekli işin kolayına kaçmayın :)
Erkekler ne anlar yaa😏
Ben denedim. Aynı tadı vermiyor
nalaka ikisinin tadısı farklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?