Yeme & İçme Trileçe mi, sütlaç mı? ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Sütlaç Trileçe Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Trileçe mi, sütlaç mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aslında her ikisini de sevdiğim söylenemez ancak fırında yapılmış olan sütlacı bayıla bayıla yemesem de yine de yiyorum trileçeye bir türlü alışamadım 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Trileçe. Tatlıda pirinç sevmiyorum. Zaten şekerli ortamda en nişastalı tahıl tanelerinin ne işi var? 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sütlaç olsun ama fırında olmayan birde süt kreması olsun içinde benimkinin 0 0 Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Zor soru bebeğim 🙈 0 1 Yorumla ikizterazi +1 yıl Cevap basit, sen🤗 Yorumla
Ahlaklıdindar Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Çok fenayım sütlaç yapmaya gidiyorum 😄😄 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Triliçede şimdi yani vazgeçilmez 0 0 Yorumla
BaşınaBuyrukKız Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 575 cevap paylaştı. karamel hiç sevmem. kesinlikle sütlaç 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Triliçe 😋 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Trileçee 0 0 Yorumla
günselll Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 588 cevap paylaştı. sütlaç 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Anne sütlacı 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sütlaçç 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Sütlaç. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aslında her ikisini de sevdiğim söylenemez ancak fırında yapılmış olan sütlacı bayıla bayıla yemesem de yine de yiyorum trileçeye bir türlü alışamadım
Trileçe. Tatlıda pirinç sevmiyorum. Zaten şekerli ortamda en nişastalı tahıl tanelerinin ne işi var?
Sütlaç olsun ama fırında olmayan birde süt kreması olsun içinde benimkinin
Kayay veyemedim ama trileçe diyoyum
Zor soru bebeğim 🙈
Cevap basit, sen🤗
fırında triliçe
Süt ürünleri sevmem maalesef
Trileçe ama her trileçe değil 😅
Çok fenayım sütlaç yapmaya gidiyorum 😄😄
Triliçede şimdi yani vazgeçilmez
Sütlaç severim
karamel hiç sevmem. kesinlikle sütlaç
Triliçe 😋