Yeme & İçme Şu an bir tatlı hakkınız olsa ücretsiz ne seçerdiniz? Nihann1 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Baklava bak bana 💚 Şu an bir tatlı hakkınız olsa ücretsiz ne seçerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Triliçe severim 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Soğuk baklava 😋 demin birisi de ekler atmış onu da çok canım çekti. Soğuk baklava yemiştim en son zaten, ben ekler istiyorum. 0 0 Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Tiramisu güzel olurdu 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Havuç dilimi baklava ve yanında dondurma 1 0 Yorumla
Davy_Jons Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ulan bir hakkımız varmış neyse soğuk baklava 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aaa sütlü baklava, aldım, ben de, yiyeceğim 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fıstık baklana seçerdim. 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. çilekli mag 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 314 cevap paylaştı. Görsel dekini 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Triliçe severim
Soğuk baklava 😋 demin birisi de ekler atmış onu da çok canım çekti. Soğuk baklava yemiştim en son zaten, ben ekler istiyorum.
Tiramisu güzel olurdu
Havuç dilimi baklava ve yanında dondurma
Sakızlı muhallebi
Fıstıklı baklava
Soğuk baklava, simit katmer künefe
Ulan bir hakkımız varmış neyse soğuk baklava
Aaa sütlü baklava, aldım, ben de, yiyeceğim
Sütlü baklava gider şimdi
Fıstık baklana seçerdim.
Kazandibi
Fotodaki olsa hiç fena olmazdı😋😋
Magnolia