Yeme & İçme En çok tercih edilen 7 kahve. Senin favorin hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 92 Yapay Zekaya Sor Filtre Kahve Türk Kahvesi Latte Espresso Cappuccino Americano Mocha Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En çok tercih edilen 7 kahve. Senin favorin hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Ben en çok sade kahveyi seviyorum filtre. ama bazen şekerli de içiyorum 3 ü 1 arada şeklinde.. bir de soğuk kahve severim 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 714 cevap paylaştı. Latte favorimdir. ~☆ 2 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben turk kahvesi seviyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Filtre , espresso , americano 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Sütlü Türk kahvesi vazgeçilmezim 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sade filtre 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Türk kahvesi.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben en çok sade kahveyi seviyorum filtre. ama bazen şekerli de içiyorum 3 ü 1 arada şeklinde.. bir de soğuk kahve severim
Türk kahvesinden sonra bıraktım diğerlerini
Latte favorimdir. ~☆
Ben turk kahvesi seviyorum
Filtre ve Türk kahvesi 🤌
Filtre , espresso , americano
Greek olmayan Türk Kahvesi
sütlü filtre kahve
Sütlü Türk kahvesi vazgeçilmezim
Türk kahvesi ve flat white ✌🏻
Americano ve Türk kahvesi ☕
Sade süt yok mu
Latte