Yapmayı bildiğiniz tek yemek de olabilir, döktürdüğünüz hünerlerinizin en lezzetlisi de ☺️
Benim en iyi yaptığım yemek sanırım tarhana çorbası.

Yapmayı bildiğiniz tek yemek de olabilir, döktürdüğünüz hünerlerinizin en lezzetlisi de ☺️
Benim en iyi yaptığım yemek sanırım tarhana çorbası.
Ben yemek yapmayı çok severim. Hatta bunun için gidip en iyisinden olduğunu düşündüğüm bir şef bıçağı bile aldım. Ve aslında yemek yapmaya da onunla başladım. Çünkü güzel yemekler yapabilmek, sevmeyi gerektiriyor. Sevebilmek içinde gerçekten keyif alabilmeli ve mutlu hissetmelisin. İşte bıçaklar bence böyle. Çok güzel kesim yapabilmeli, körelmemeli ki keyif alarak devam edebileyim. Gördüklerimi bende deneyebileyim. Döküm tava istiyorum aslında. Çünkü onca harcadığımız zamana değmesini lezzeti de sağlıyor yaptığımız yemeğin. Pazar gezmeye bayılırım, her şey en güzellerini alabilmekten, alışverişten başlıyor aslında. Yani gerçekten bir şef gibi insan kendi seçebilmeli malzemelerini. Bende böyle seviyorum. Taze ve tadında sebzeler, kaliteli ve güzel bir bıçak ve doğru tava/tencere ile harika yemekler yapılabiliyor. Ve ben buna bayılıyorum.
Mevsimi gelince en çok kıymalı biber dolması yapmayı seviyorum. Gerçekten en sevdiğim ve bol bol yaptığım bir yemektir.

Sonra tavuk ızgara ve pilav yapmayı çok severim. Bunu da bir kaç hafta da bir yapıyorum. Zeytin yağı ve karabiber ile güzelce marine ederek tavada kızartırım. Çok lezzetli ve güzel oluyor.

En çok yapmayı sevdiğim yemeklerden biri de ıspanaktır. Bunu patatesli, havuçlu ve ıspanaklı şekilde yapıyorum. üzerine de en son bir yumurta kırıyorum. Çok ama çok sevdiğim bir yemektir. Şimdi de tam mevsimi. O nedenle sürekli yapıyorum.

Yemek fotoğraflarımı çekmeye de bayılırım. Çok zaman alır bazen ama video ve fotoğraf çekmeden duramıyorum. Çünkü görüntülere çok aşığım.

Bunlar dışında benden mutlaka yemeniz gerekir diyebileceğim bir yemekte aslında lahmacun olabilir. Hamurunu kendim yapar, açar, kıymasını hazırlar, çokta güzel pişiririm.

Elbet bir sofrada çoklu yemek yaptığımda olur. Ama yüzlerce şeyi burada şimdi tabi ki paylaşamam. Özetle ilerde bir gün biri beni eşi olarak görmeyi isterse onunla mutlu olmayı ve çoğu şeyi birlikte hep başarmayı diliyorum.
Hepsini yapabiliyorum ilerde eşime destek olabilmek ve kendi ayaklarımın üzerinde durmak için öğrenip deniyorum kendimi biraz aştım hatta 👨🍳
Cevap
12Cevap
Çok güzel noodle yaparım
Soslu tavuk pilav tatlılar poğaça falan filan en güzel bu diyemiyorum
Oo baya hamaratsin
Yapamadığım yemek yok elimden her iş gelir
Uuuu çok havalı
Hatay usulü olan her şey ama et hariç eti pek değil çünkü et pek sevmiyorum
Her yemeği yaparım da ama karnıyarık belki. 😃
ara sıra güzel yumurta kırarım
Ooo hiç fena değil
Sebzeli makarna. Kimse benden iyi yapamaz.
İddialı
Her zaman iddialıyım...
Hicbirsey yapamıyorum
Öğren bence. İlerde başına gerek olur
etsoteyi güzel yaparım
En güzel yaptığım yemek dolma..
🥰🥰🥰🥰
Zeytinyaglı yaprak sarma, balık
Melemen tabiki
Erdemika... Ali
Omlet ve makarna.
Hepsini yapiyorummm