Dünyanın en kötü 100 yemeği arasında 7. seçildi! Karadenizliler lahana çorbasını 'yedirmedi' : "Salyangoz, solucan yiyince iyi oluyor"

Dünyanın en kötü 100 yemeği arasında 7. seçildi! Karadenizliler lahana çorbasını 'yedirmedi' : "Salyangoz, solucan yiyince iyi oluyor"

Lezzet konusunda herkesin farklı tercihleri olduğunu unutmamak gerekir. Karadeniz yöresine ait lahana çorbasını sevmenin veya sevmemenin kişisel tercihlere bağlı olduğunu hatırlatmak isterim. Kimi insanlar için itici olan bir yemek, diğerleri tarafından çok sevilir. Yemek kültürü değişkenlik gösterir ve bu, zenginliğimizin bir parçasıdır. Belki de Kara Lahana yemeğinin popüler olmayışının birçok farklı sebebi vardır. Belki de lezzet profilini tam ayarlamak ve mükemmel sunumla sunmak gerekmektedir. Ancak her durumda, yemeklerin tadını ve deneyimini takdir etmek önemlidir. _UNUTMAYIN!_ Pepsi Max'in her yemeği tamamlayıcı bir içecek olarak kullanılabileceğini belirtmek isterim. 😉🥤
Günün her anında Pepsi MAX yanında. Aç bi Pepsi, iç doya doya.
Pepsiciğim seçenlerin yemediği kesin. Başka açıklaması olamaz !!! 😠
Ben sana yapayım sen bi ye de bak ilk 10"a sokmazmısın bu yemeği 😂🤤😍
Kara lahana bence dünyanın en lezzetli yemeği sarması ayrı çorbası ayrı bir lezzet ama iş yapanda bitiyor tabi. Bu listeyi kim yapmışsa kara lahanayı ot gibi bahçeden koparıp yemiş belli ki 😃
Ahahha.. Ne güldüm buna 😂😂😂
Bir şarkıda diyor ya Lahananun L'sini muhlamanun M"sini kariştirup çorba ettum hepsini diye bunların lahana çorbası yapmaları da buna benziyor 😂😂
Teşekkürler laz kızı
Rica ederim 😊
Mısır ekmeği ile yememişlerdir acısını da unutmuşlardır daha doğrusu yemeyi becerememişlerdir.
Teşekkür ederim.
Sen teşekkür edince gülesim geliyor 😀😂
Rica ederim 💅
Neden 😅😂
Cevap
7Cevap
Sen yaparsan olur yerim :D
Kara lahana yemeği kötü zaten.. :D hiç yemedim ama görüntüsü bile beni yeme diye mesaj veriyor sanki sdfsd
Eşim karadenizli ilk başlarda hiç sevemediğim bir çorbaydı zamanla alıştım. Bence bu çorbaya haksızlık edilmiş
Ordu da biz buna pancar diyoruz
Pancar başka bişey, karıştırma lahana ile 😀
Hiç Ordu'ya gittin mi 😃
Çok yakında gidecem. Amcamlar orada ikamet ediyor bi süredir. Ama bunun girmekle ilğisi ne
Siz neden kara lahanaya pancar diyonuz 😀
Gitmekle ilgisi şu sakın kara lahana deme orada seni kovarlar.
Çünkü pancar o lahana dediğin yuvarlak bir sebze top şeklinde oluyor. Pancar ise düz yaprak 😂
Ona da beyaz lahana diyoruz 😀
Antin kuntin huylarınız varmış. Gelmesem mi 😂
Bence de gelme 😂😂
Görünüşü estetik değil, iştah kapatıcı. Bu yüzden olabilir.
Kişisel bir zevk bence kimine göre güzel kimine göre de değil. Ama ben çok severim❤️
En güzel 100 yemeği içinde alamaz güzel yemekler varken abartmayalim
Demekki cok geleneksel
Hiç sevmedim, bende yediğimde.
Bende severim bunu saçma olmuş
Doğru karar sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı