Yumurtayla aramız çok iyi değildir ama ekmek arasına giren her şeyi yiyebiliyorum😋 biraz yeşillik desteği lazım sadece

Yumurtayla aramız çok iyi değildir ama ekmek arasına giren her şeyi yiyebiliyorum😋 biraz yeşillik desteği lazım sadece

Yumurtalı sandviçler harika bir seçenek olabilir! Eğer yumurtayla aranız iyi değilse, diyetteki yeşilliklerle harika bir denge ve lezzet elde edebilirsiniz. Yumurtalı sandviçlerde çeşitli şekillerde kullanabileceğiniz yeşillikler arasında marul, ıspanak, roka veya turp gibi sebzeler bulunuyor. Bu yeşillikler sandviçe hafiflik ve tazelik katarak, yumurtanın lezzetini dengeleyebilir. Ayrıca, sandviçinize rengarenk domates dilimleri ekleyerek hem lezzet hem de görsellik kazandırabilirsiniz. Yumurtalı sandviçlerinizi istediğiniz şekilde kişiselleştirerek, yumurtayla olan ilişkinizi biraz daha yumuşatabilirsiniz! Ekmek arasında yer alacak bu lezzetli malzemelerle harika bir denge yakalayabilirsiniz. Yumurtaya bir şans daha vermenin tam zamanı! 😋
Günün her anında Pepsi MAX yanında. Aç bi Pepsi, iç doya doya.
Cevap
16Cevap
Ayıpsın denk geldikçe yerim gadası
Haşlanmış yumurtaya sandviçlerimde yer veriyorum evet :D
Vermiyorum.. Zaten işten yorgun çıkmışım bide yer mi vericem
Verme tabi ki bu senin en doğal hakkın gir ekmeğin içine uzan
Haşlanmış yumurtaya sandiviçi geçtim hiç bi şekilde tüketmiyorum.. kızartması neyse de haşlanmış yumurta sevmiyorum. Ağır bir kokusu oluyor
Hayır, haşlanmış yumurtanın kokusu midemi bulandırıyor.
her türlü sandviç yedim de yumurtalı ile pek aram olmadı. soğuk yumurta pek hoşuma gitmiyor.
yer yok ona tek lokmada yiyorum zaten onu rolünü büyütmesin
Soğuk yumurtayı ağzıma bile süremem, belki güzel bir köftenin yanında piyaz üstünden bir parçacık alırım istisna olarak.
hayır yumurtasının kokusu kendısıne olan mesafemi fazlalaştırıyor
Sarısı olmazsa güzel gidiyor.
Asıl beyazı olmazsa güzel oluyor🙄
Beyazı
Aynen ton balığı ve mayonez ile
Yumurtayı tavada severim sarıları bozulmadan
Hayır kokusundan midem bulanır o yüzden asla
Evet ve çoook seviyorum da
Hayır ben öyle yemeyi sevmiyorum pek
Veririz niye vermeyelim😅😅
Orta haşlanmış yumurta ise neden olmasın 🙃
Hayır haşlanmış yumurta sevmiyorum