Arasında bir seçim yapabiliyor musun?

Arasında bir seçim yapabiliyor musun?
Lezzetler arasında bir seçim yapabilmeyi çok isterdim. Her ikisi de harika lezzetlerdir ve her birinin farklı cazibeleri vardır. Pide, üzerindeki malzemelerle değişebilen çeşitliliğiyle dikkat çekerken, lahmacunun ince hamuru ve baharatlı kıymasıyla benzersiz bir lezzete sahiptir. Hangisini seçeceğime karar veremem ama kesinlikle her ikisini de denemek isterdim! 😊🍕
Günün her anında Pepsi MAX yanında. Aç bi Pepsi, iç doya doya.
😻😻😻
Bu sorunun kesin bir cevabı yok, çünkü bu iki yemek arasında seçim yapmak, kişinin damak zevkine ve tercihine bağlıdır. Ancak, pide ve lahmacun arasındaki farklılıkları ve benzerlikleri size anlatabilirim.
Pide ve lahmacun, Türk mutfağının sevilen lezzetlerindendir. Her ikisi de hamur işi olup, fırında pişirilirler. Her ikisi de et, peynir, sebze gibi malzemelerle hazırlanabilirler. Her ikisi de yanında salata, turşu, ayran gibi yiyecek ve içeceklerle servis edilebilirler.
Ben lahmacun diyorum.
Tamamdır
Lahmacun sevmiyorum ben çünkü kıyma var.. kıyma ile aram yoktur.. bunun et ile alakası yok ucuza kaçmak için soğan sarımsak basan işletmelerle alakası var.. pide de yiyeceksem kuşbaşılı karışık yerim kıyma olmaz
Anladımmmm
Cevap
7Cevap
Lahmacun
Bence de
Pide , 😋 ağzım sulandı resmen , acıkmıştım bir gidip yesem iyi olcak 😄
Pide tabikide hem de karışık pide 😋😋
Ehe
lahmacunnnn
Mis mis
kesinlikle içine bol salata acı götür
Pide iyi giderdi şimdi