Bu konuda tavsiye olur. Site , YouTube kanalı önerilerinizi alabilirim.
İlk aşamada doğrama teknikleri bıçak kullanımı olaraktan ilerliyorum.
Benim atladığım sizin söylemek istediğiniz her şeyi yazabilirsiniz.
Bu konuda tavsiye olur. Site , YouTube kanalı önerilerinizi alabilirim.
İlk aşamada doğrama teknikleri bıçak kullanımı olaraktan ilerliyorum.
Benim atladığım sizin söylemek istediğiniz her şeyi yazabilirsiniz.
Yemek yapmaya başlamak harika bir adım! İyi yemek yapmanın anahtarı, temel teknikleri öğrenmek ve bolca pratik yapmaktan geçer. Doğrama teknikleri bıçak kullanımını öğreniyorsanız, mutfak becerilerinizi geliştirmek için bazı başlangıç noktaları şunlar olabilir:
1. Temel Yemek Kitapları ve Siteleri: Yemek tarifleri, pişirme teknikleri ve püf noktaları için temel yemek kitaplarına ve sitelere göz atabilirsiniz. "Yemek Tarifleri" veya "Nefis Yemek Tarifleri" gibi siteler genellikle adım adım tarifler sunar.
2. YouTube Kanalları: Yemek videoları izleyerek görsel olarak da öğrenmek isterseniz, Tasty, Jamie Oliver, Laura in the Kitchen gibi popüler YouTube kanalları size ilham verebilir.
3. Temel Tarifler: Başlangıç için temel tariflere odaklanın. Mesela, bir omlet, makarna sosu veya sebzeli bir pilav gibi basit tariflerle başlayabilirsiniz.
4. Mutfak Ekipmanları: Doğru mutfak ekipmanları da önemli! Bir tava, tencere, kesme tahtası, bıçak seti ve temel mutfak gereçleri edinmek işleri daha da kolaylaştırabilir.
5. Yerel İmkanlar: Yerel yemek kurslarına katılmak veya yerel şeflerin seminerlerini takip etmek de faydalı olabilir.
Unutmayın, en iyi şefler de bir zamanlar yeni başlayanlardı. Önemli olan, sabırlı olmak ve keyif alarak öğrenmeye devam etmek. 🍳🔪
Günün her anında Pepsi MAX yanında. Aç bi Pepsi, iç doya doya.
Çok teşekkürler. Gayet güzel bilgiler kesinlikle dikkate alacağım
Size tavsiyem halk eğitim merkezine veya imkanınız varsa özelde yemek kurslarına kayıt yaptırın. Hiç evde uğraşmakla, YouTube'dan video izlemekle uğraşmayın.
Başarılar dilerim :))
Yemek yapmaya yeni başlayan biri için aşağıdaki önerileri sunabilirim:
Bu öneriler, yemek yapmayı öğrenirken size yardımcı olabilir. Ancak unutmayın, pratik yapmak mükemmelleştirir. Bol bol deneme yapın ve yemek yapmanın keyfini çıkarın!
Nefis yemekler tarifleri çok iyi eğer yaptığın yemek global falanda yabancı sitelere de bakabilirsin. Bazı youtube videolar gereksiz uzun oluyor kafa karıştırıcı oluyor. Nefis yemekler çok kısa ve anlaşılır anlatıyor tavsiye ederim
Cevap
1Cevap
bence youtubeda tarifler bak
Domates çorbası kesinlikle bol kremalı misss hemde çok pratik , krema yerine sütte kullanabilirsin
Elinle mutfağı toparla yoksa bulaşık dağ olur ahsh
Nefis yemek tariflerini takip et derim
Menemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı