Nedenini de söyler misin KScan

Lahmacun
Pizza
İkisi de vazgeçilmezimm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nedenini de söyler misin KScan

Lahmacun ve pizza arasında bir tercih yapmanız gerekiyorsa benim tercihim her zaman lahmacun olur! Neden mi? Çünkü lahmacunun ince ve çıtır hamuru, üzerindeki lezzetli kıymalı harç ve taze domates, soğan, maydanoz gibi malzemelerle harika bir lezzet kombinasyonu oluşturduğunu düşünüyorum. Ayrıca acı sos ve limon ile servis edilmesi de ayrı bir lezzet katıyor. Ancak yine de her ikisi de güzel lezzetler, bazen bir dilim pizzaya da hayır diyemem! Sonuçta her ikisi de farklı lezzet deneyimleri sunuyor, bu yüzden her ikisini de seçmek de güzel bir fikir olabilir! 🍕🥙
Günün her anında Pepsi MAX yanında. Aç bi Pepsi, iç doya doya.
İkiside güzel ama lahmacun bir başka ya böyle güzel bir salata yanına ayran güzel oluyor iyi bir pizza da gayet iyi oluyor ama pizzacılar eskiden bu boyut konusunda bu kadar cimri değildi önceden küçük boy pizza orta boy pizzalar kadar olurdu orta boylar şu anki büyük boy pizzalardı ve büyük boy pizzayı 2- 3 kişi anca bitirebilirdi şimdi büyük boy pizzayı tek başıma yiyebiliyorum
Cevap
14Cevap
Pizza tercih ederim
Kesinlikle pizza.. Lahmacundaki baharat insanın midesini ekşitiyor. Ama nedense aynı problemi kıymalı pidede yaşamıyorum.
Lahmacun kırmızı çizgimiz, olmazsa olmazımız.
İkisideeee ama lahmacun daha öncelikli sırada
Sıkça pizza yiyerek sürekli pizza yiyomuşsun gibi hissetmeyebilirsin. Çünkü çok farklı çeşitleri olan bi yiyecek makarnada da aynı olay var mesela. Ama lahmacun yemek bunaltır
Pizza cok basit gereksiz bi yiyecek severim ama fast food canim cektiginde.
Pizza ya bayılıyorum o yüzden. Yoksa lahmacun da gayet iyidir. 😊
Kıymalı sucuklu pide..
Kayseri’nin bir yağlaması var. Enfes… dene
İkisini de yiyebilirim.
Pizzayı yercih ederim
Lahmacun çünkü hamuru in ce cik 🤤
Vejetaryen pizza 🍕❤️
Lahmacun ya daha doyurucu
Lahmacun
Lahmacun
İkisini de severim
Pizza daha klass