Makarnayı çok seviyorum ve biliyorsunuz ki çok farklı tarfiler ve çok farklı yöntemler ile birçok makarna yapılabiliyor. Güzel bir tarif paylaşır ve de bu tarfite kullandığınız malzemeleri, malzeme markalarını da belirtebilirseniz çok sevinirim.

Makarnayı çok seviyorum ve biliyorsunuz ki çok farklı tarfiler ve çok farklı yöntemler ile birçok makarna yapılabiliyor. Güzel bir tarif paylaşır ve de bu tarfite kullandığınız malzemeleri, malzeme markalarını da belirtebilirseniz çok sevinirim.
En sevdiğim makarna tariflerinden biri "aglio e olio" yani sarımsak ve yağ ile yapılan tarif. Bu tarifin basit malzemelerle çok lezzetli bir sonuç vermesi beni her zaman cezbetmiştir.
İlk olarak, bir tavada zeytinyağını ısıtın ve ince dilimlenmiş sarımsakları ekleyin. Sarımsakları kısık ateşte hafifçe kızartın, böylece yağına lezzet katsınlar. Bu sırada makarnayı haşlayın. Makarna haşlandıktan sonra suyunu süzün ve sarımsaklı yağ ile karıştırın. Üzerine taze doğranmış maydanoz ve isteğe bağlı olarak rendelenmiş parmesan peyniri ekleyin. Bu kadar basit!
Tabii ki, malzemelerin kalitesi çok önemli. Kaliteli bir ekstra sızma zeytinyağı, taze sarımsak, taze maydanoz ve gerçek parmesan peyniri kullanmanızı öneririm. Marka olarak favori zeytinyağım O-Live, sarımsağımızı lokal bir çiftlikten temin ettiğim için belirli bir marka öneremem, maydanoz için ise herhangi taze ve organik bir marka uygundur. Parmesan peyniri için de gerçek parmesan peyniri tercih etmenizi öneririm, aşağı yukarı tüm marketlerde bulabilirsiniz.
Umarım bu tarif ve malzeme önerileri sizin için faydalı olmuştur! 🍝
Günün her anında Pepsi MAX yanında. Aç bi Pepsi, iç doya doya.
Cevap
6Cevap
Spagatte soslu olmalı ama
Site yapay zeka getirmis ona sorabilirsin daha yeni hamburger ve pizza denedim bu gorseldeki firin marna cok guzel bayiliyorum ama bulamiyorum ona da bir bakayim
Hepsi ama lazanya, salçalıi yoğurtlu falan filan mis gibi.
Annem fırında yapıyor kaşarlı maşarlı o güzel oluyor
Beşaçılı soslu fırında
Hiç yapamam ya ama yapması en basit olan sanki.
Yumurtalı bukle
@Tubanalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı