bizde gelenekleşti artık, her yıl başı üzümlü, fıstıklı pilav eşliğinde hindiyi yapıyoruz. Aşırı lezzetli öneririm

a101de satılıyor bütün hindi, yapacaklara duyrulur
bizde gelenekleşti artık, her yıl başı üzümlü, fıstıklı pilav eşliğinde hindiyi yapıyoruz. Aşırı lezzetli öneririm

a101de satılıyor bütün hindi, yapacaklara duyrulur
Biz müslümanız. Normalde severim hindiyi ama o gün yapılmaz, pişmez.
Ne zaman bir Hristiyan, benim Kurban Bayramımda kurban keser, ben de o zaman hindi keserim.
Telefonlarını kullanmakla adetlerini taklit etmek aynı şey mi?
Dinen gayr-i müslimler alışveriş yapılabilir ancak onlar gibi yaşayın anlamına gelmez
Ben Google mıyım araştırın, öğrenmiş olursunuz
Cevap
7Cevap
Hayır olmayacak , yılbaşına özel hiç bir yemek yapmayacağım.
Açıkçası hindi eti sevmiyorum hem pişmesi zor hemde çok sert bir eti var yani mideme resmen oturuyor tavuk tercihim
Hayır. Yıl başı için ecnebi adetlerini adet etmedik biz. Bizim buralara o adetler gelmedi. Ama bilet alırım. Ya çıkarsa diye 😅
Hayır hindi olayına karşıyım. Hristiyanlar bizim kurban bayramında kurban kesmediklerine göre ! Ben neden onların dini gününde hindi keseyim ki
Bizim hainler iyisini yapamadığı için mecburen.. ama hindi yemek gibi bi mecburiyetim yok
İyisi mi ben gidip hindi alayım..
boğazınızda dursun inşallah
ben müslümanım yemem hristiyan adetlerini yapmam. sende bilinçli yapıyosun bunu saygısız hadsizsin
Hindi dolma mı yoksa ayrı pilav mı yapıyorsunuz
Ben Allah'tan korkarım
Peki bu nasıl korku ki Hristiyanlara Yahudilere özeniyor Sun. Bir hadis i şerif diyor ki kim bir kavme benzerse benzemeye çalışırsa o da onlardandir
Sen Kendi kendini kandırmaya devam et çok bilmiş
Hristiyanların yeni yılı kutlu olsun.
😊. Yeni yılında Hz. İsayla alakası yok tabii. Siz kendinizi kandırmaya devam edin.
Noel mi dedim ben?
Yılbaşı neye göre beirleniyor mikadi takvimde?
Bak wikipedia ne diyor. Cehaletini pekiltirmeden bir daha bak istersen. Miladî takvim, İsa'nın doğumunu (0) başlangıç olarak alır ve Güneş'e göre hazırlanmıştır.
Gerçekten yılbaşının miladın isanın doğum tarihi olarak kabul edildiğinden, haberin olmadığına inanamıyorum. Tüm katolik camiası 25 aralık haftasını yılbaşına kadar kutlar. Bakın yurt dışı tatil takvimlerine. 😊. Bugün hala ağaç süslemeyi, hindi yemeyi, hediye vermeyi, noel tortusundan farklı görmeyen ve 31 Aralıktan 1 Ocak gecesine kadar hediye bekleyen Hristiyan toplumuna sorabilirsiniz.😊
Müslüman değikseniz sorun yok. Müslümansanız sorgulayın kendinizi.
Olmayacak
Yılbaşı masam yok
Tabii ki hayır
Yok ne hindisi ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?