Yeme & İçme İçmek niye güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İş çıkışı ablamlara uğradım eniştemle birkaç shot attık öyle güzel hissediyorum kiiiMümkün olsa her gün atarımHaa şimdi eve gidip flüt çalmalıyım gerçi İçmek niye güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. Az içince çakır keyif iyi bişi ama çok içince eziyete dönüyor. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bir iki kadeh iyidir 0 0 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Anladım bence değil 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne anladın Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Alkol güzelmiş Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Ben seni anlamadım ama neyse Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Evet Yorumla
belkirap Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl İçince ne oluyo ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnsan rahatlıyor gibi Yorumla belkirap +1 yıl Bi abdest alıp namaz koksan nasıl rahatlarsın var ya anlatamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Az içince çakır keyif iyi bişi ama çok içince eziyete dönüyor.
Denemedim
Bir iki kadeh iyidir
Anladım bence değil
Ne anladın
Alkol güzelmiş
Tamam
Ben seni anlamadım ama neyse
Evet
İçince ne oluyo ki
İnsan rahatlıyor gibi
Bi abdest alıp namaz koksan nasıl rahatlarsın var ya anlatamam