Yeme & İçme Yemeğe ekmek banmak köylülük müdür? emreJ Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilim ile yemeğe çıktık ekmek bandım diye ayrıldı "ıyyy köylü müsün ekmek banmak nedir" dedi ve terketti işin kötü tarafı kendi payını da ödemedi. Sizce geri döner mi Güncellemeler+1 yıl Adımı nerden biliyorsun Yemeğe ekmek banmak köylülük müdür? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Esmeriimbiciim Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayir ben severim valla köylülük ne alakasi var be yurt disindaki insanlar bile yapiyor avrupada 0 11 Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Bahane aramış Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Ayrilmak için Yorumla emreJ +1 yıl Eskorttu zaten ama kendi ücretini ödemeydi bence Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Eskortla ne isin var senin Eskortla sevgilimi oldun bide ne bu genislik sendeki yaw Yorumla emreJ +1 yıl Abartmasak mi insanları mesleğine göre yargilamak çok yanlış ne zorlukları var ne bileceksin Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Emre sus konuşçukça batiyorsun Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Eskort diyorsun sevgilin diyorsun Ne dedini bilmiyorsun Yorumla emreJ +1 yıl Asıl sen ne dediğini bilmiyorsun duysa çok üzülürdü bu söylediklerini Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Troll yapmaya devam et h4ywan Yorumla emreJ +1 yıl Adımı nerden biliyorsun Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Sus defol Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Değil kim nasıl yemek istiyorsa öyle yesin 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Tam buğday ekmeği banmayı severim jdjdkdkd 0 2 Yorumla emreJ +1 yıl Neden engelliyon beni yine yazamıyorum jsjsjs Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Engellesem soruna nasıl yorum yapayım ya mantıken Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 424 cevap paylaştı. biraz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayir ben severim valla köylülük ne alakasi var be yurt disindaki insanlar bile yapiyor avrupada
Bahane aramış
Ayrilmak için
Eskorttu zaten ama kendi ücretini ödemeydi bence
Eskortla ne isin var senin
Eskortla sevgilimi oldun bide ne bu genislik sendeki yaw
Abartmasak mi insanları mesleğine göre yargilamak çok yanlış ne zorlukları var ne bileceksin
Emre sus konuşçukça batiyorsun
Eskort diyorsun sevgilin diyorsun
Ne dedini bilmiyorsun
Asıl sen ne dediğini bilmiyorsun duysa çok üzülürdü bu söylediklerini
Troll yapmaya devam et h4ywan
Adımı nerden biliyorsun
Sus defol
Değil kim nasıl yemek istiyorsa öyle yesin
Tam buğday ekmeği banmayı severim jdjdkdkd
Neden engelliyon beni yine yazamıyorum jsjsjs
Engellesem soruna nasıl yorum yapayım ya mantıken
Alakası yok kurban olsun köylüye teneke