Ee onun yüzünden bunlar çıktı piyasaya herkes şov peşinde delirdim artık ver dönerimi al paranı kes neyin akrobatligi bu onu izlemek istesem sirke giderim mk deliricem xjndmdkckck
Ya altını farklı şeyleri bu getirmedi mi bu olduğu gibi etini kesip yapsa bir bok yok bundan görenler czn buraklar bunlar uçtu ne yapacaklarını şaşırdılar cildiricam, iğrenç tabaklar menüler nedir lan bu ndncnffkf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Midesizliktir bence
Asya ülkelerinde de yumurtayla pilavı çok sık karıştırıp yiyorlar sucuklu yumurta da imkansız gelmedi bana. Ha tercih eder miyim hayır ahsjs
Ulan dönerci bile şov peşinde adam akıllı yemek yiyemedik bir de rezil görüntü de yemeklere maruz kalıyoruz
Ya KSĞDÜSLDKSOX
Ya ver açız ya ekmek ve tavukla nasıl bir sıkıntın var onlarla nasıl bir şov yapabilirsin , hay senin anani nusret bunları bu piyasaya sokan sensinn
Nusreti de elden gecirdin 🤣🤣🤣🤣🤣
Ee onun yüzünden bunlar çıktı piyasaya herkes şov peşinde delirdim artık ver dönerimi al paranı kes neyin akrobatligi bu onu izlemek istesem sirke giderim mk deliricem xjndmdkckck
😆😆😆😆😆😆😆
Nusret yine daha vizyonlu. Pilavın üstüne sucuklu yumurta ne ya
Ya altını farklı şeyleri bu getirmedi mi bu olduğu gibi etini kesip yapsa bir bok yok bundan görenler czn buraklar bunlar uçtu ne yapacaklarını şaşırdılar cildiricam, iğrenç tabaklar menüler nedir lan bu ndncnffkf
Üretici olurken tüketici oluyorlar resmen değişik kötü bir vahim durum
Çok doğru
ne yapacaklarını şaşırdılar mk. bu pilavcıyıda yakında paketlicekler zaten.
Aynen o da kara paracı çıktı
hee valla, bi masum biz kaldık
Denemedim ama şu an sayende sucuklu yumurta yapıcam :D
Bu saatte mi
Evet acıktım
Ekmek arası hiyar 🥒 🧂
Tatmin etmez
Yumurtalı makarna tamam da pilav bilemedim
Çok farklı Bir karışım olsa gerek
Okurken midem bulandi
Bokunu cıkardı o mal da
Aynen 😃