Yeme & İçme Pilav nasıl yenir? ŞİŞMANKÖPEKBALIĞI Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Ben çatalla yiyorum Çatalla yenir Kaşıkla yenir Ekmek banarak yenir Çıplak elle yenir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Pilav nasıl yenir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Çatalla yenir 0 0 Yorumla
asyaaalia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Bence kaşıkla. Çatalla yiyene de okeyim de ekmekle pilav yemek nedir? Oha yani 1 1 Yorumla ŞİŞMANKÖPEKBALIĞI +1 yıl Köy çocuğuyuz biz abıla Yorumla
Godofevil666 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kaşıklaetli bulgur pilavıyeşil mercimekli bulgur pilavınohutlu prinç pilavı favorim. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çinliler gibi çubukla yemem, kaşık hariç hepsi imkansız. 2 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ben kaşıkla yiyorum dolu dolu çok iyi oluyor 1 0 Yorumla
NAZZVFS Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Ben kaşıkla yiyorum hiç de çatalla denemedim zaten kaşıkla çok da rahat 0 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Kaşıkla yenir normalde ama ben çatal kullanıyorum. 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kaşıkla yiyorum ben Çıplak elle yiyen iğrenç bence 🤢 0 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 655 cevap paylaştı. Çatal kaşık fark etmez yeter ki taharet eliyle yemeyin 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Amanın çatalla pilav mı yenir, bir de çubuklarla yiyenler var, pilav bildiğin kaşıkla yenilir. 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Az yemek için çatalla yerim. Normalde ise kaşık. 0 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 787 cevap paylaştı. Çatal ve bicakla yiyorum 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Pilavı kaşıkla daha rahat yiyorum. 1 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Çatalla yemek pilavın ağırlığını alabilir 1 0 Yorumla
BoşBoşGeziyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Ben direkt burundan çekiyorum 2 1 Yorumla zeynepaydas +1 yıl Gahahahahahahddkdkdkdkdd Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. önce kaşığı kuruya sonra pilava daldırcan:) 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kaşıkla yenir 🤷♂️🙄 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 572 cevap paylaştı. Evde kaşıkla dışarıda çatalla yiyorum 0 0 Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Ilık mıyım çatalla yiyeyim kaşıkla yenir 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. çatallaama ketçaplı : ) 0 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Çay kaşığı ile 1 1 Yorumla zeynepaydas +1 yıl Hahahahaa Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. kaşıkla yenir 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 988 cevap paylaştı. Kaşıkla yenir 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Çatalla 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 834 cevap paylaştı. Ben huniyle yiyorum 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. çatalla yiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Çatalla yenir
Bence kaşıkla. Çatalla yiyene de okeyim de ekmekle pilav yemek nedir? Oha yani
Köy çocuğuyuz biz abıla
Kaşıkla
etli bulgur pilavı
yeşil mercimekli bulgur pilavı
nohutlu prinç pilavı favorim.
Çinliler gibi çubukla yemem, kaşık hariç hepsi imkansız.
Ben kaşıkla yiyorum dolu dolu çok iyi oluyor
Ben kaşıkla yiyorum hiç de çatalla denemedim zaten kaşıkla çok da rahat
Kaşıkla yenir normalde ama ben çatal kullanıyorum.
Kaşıkla yiyorum ben
Çıplak elle yiyen iğrenç bence 🤢
Çatal kaşık fark etmez yeter ki taharet eliyle yemeyin
Amanın çatalla pilav mı yenir, bir de çubuklarla yiyenler var, pilav bildiğin kaşıkla yenilir.
Az yemek için çatalla yerim. Normalde ise kaşık.
Urfalılar elle yiyomuş djjgjg
Çatal ve bicakla yiyorum
Pilavı kaşıkla daha rahat yiyorum.
Çatalla yemek pilavın ağırlığını alabilir
Ben direkt burundan çekiyorum
Gahahahahahahddkdkdkdkdd
önce kaşığı kuruya sonra pilava daldırcan:)
Kaşıkla yenir 🤷♂️🙄
Evde kaşıkla dışarıda çatalla yiyorum
Ilık mıyım çatalla yiyeyim kaşıkla yenir
çatalla
ama ketçaplı : )
Bıçak
Ekmek banarak tabiki dksks
Kaşıkla daha rahat yeniliyor
Kaşıkla
Çay kaşığı ile
Hahahahaa
Kaşıkk