Yeme & İçme Eti nasıl seversiniz? Gezentiki Takip Et Xper 5 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor herkesin damak tarı ve zevki farklıdır tabi ama senin tercihin nasıl pişmiş olması? Eti nasıl seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kırmızı et yemiyorum tavuk da tam pişmiş olmalı 2 6 Yorumla Gezentiki +1 yıl Parça et dışında kıyma haline gelmiş şekilde de mi yemiyorsun Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Hayır konumu önemli değil. Tavuk dışında hiç bir tür ve şekilde yiyemiyorum 😊 Yorumla Gezentiki +1 yıl Size özelden bir soru sordum yardımcı olabilir misiniz? Yorumla Gezentiki +1 yıl Güzel tavuk yapan bildiğiniz mekan varsa tavsiyenizi alırım Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Hayır. İyi günler Yorumla Gezentiki +1 yıl İyi günler Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Ben çok pişmiş severim çıtır olmalı 1 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 418 cevap paylaştı. Orta çok pişmiş 1 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 802 cevap paylaştı. İyi pişmiş severim 2 1 Yorumla Gezentiki +1 yıl Ben de iyi pişmiş seviyorum Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Çok pişmiş 1 1 Yorumla Gezentiki +1 yıl Benim de tercihim iyi pişmiş Yorumla
selinbhdr Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Çok pişmiş aşırı pişmiş hatta biraz da yanmış 1 5 Yorumla Gezentiki +1 yıl Çok aşırı pişince sertleşiyor ama Yorumla selinbhdr +1 yıl Olsun öbür türlü de sakız gibi oluyo Yorumla Gezentiki +1 yıl Sakız gibidir güzel değil ama o arada tam kıvamında içi sulu sulu olunca tarına doyulmuyor Yorumla selinbhdr +1 yıl Sulu gelince midem bulanıyor benim o yüzden yemek içinde de et sevmem Yorumla Gezentiki +1 yıl Et sevilmez mi et yemeklerini çok severim yemek için şehir şehir dolaşıyorum Yorumla
kizlaryardimedin34 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl çok pişmiş iyidir 1 7 Yorumla Gezentiki +1 yıl Bazen kantarın topuzunu kaçırıyorlar ama çok çok pişiriyorlar Yorumla kizlaryardimedin34 +1 yıl çok çok değil işte çok pişmiş olacak et kurumayacak kestiğinde lokum gibi ayrılacak Yorumla Gezentiki +1 yıl İçi sulu kalacak yumuşacık lokum gibi Yorumla kizlaryardimedin34 +1 yıl evet böyle kestiğinde yağları akacak ama o etin kendi yağı olacak Yorumla Gezentiki +1 yıl Offf bugün öğlede yediğim et aklıma geldi birazdan soruda fotosunu paylaşacağım denk gelirse görürsün Yorumla kizlaryardimedin34 +1 yıl canım çekti ama Yorumla Gezentiki +1 yıl Bugün yediğimi sana dm den gönderdim bak istersen Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Orta. 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 787 cevap paylaştı. Orta pişmiş. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kırmızı et yemiyorum tavuk da tam pişmiş olmalı
Parça et dışında kıyma haline gelmiş şekilde de mi yemiyorsun
Hayır konumu önemli değil. Tavuk dışında hiç bir tür ve şekilde yiyemiyorum 😊
Size özelden bir soru sordum yardımcı olabilir misiniz?
Güzel tavuk yapan bildiğiniz mekan varsa tavsiyenizi alırım
Hayır. İyi günler
İyi günler
Ben çok pişmiş severim çıtır olmalı
Orta çok pişmiş
Orta çok pişmiş-çok pişmiş
Çok pişmiş, çok pişmişin de çok pişmişi
Orta çok pismis ya da çok pismis
İyi pişmiş severim
Ben de iyi pişmiş seviyorum
Çok pişmiş
Benim de tercihim iyi pişmiş
Çok pişmiş aşırı pişmiş hatta biraz da yanmış
Çok aşırı pişince sertleşiyor ama
Olsun öbür türlü de sakız gibi oluyo
Sakız gibidir güzel değil ama o arada tam kıvamında içi sulu sulu olunca tarına doyulmuyor
Sulu gelince midem bulanıyor benim o yüzden yemek içinde de et sevmem
Et sevilmez mi et yemeklerini çok severim yemek için şehir şehir dolaşıyorum
çok pişmiş iyidir
Bazen kantarın topuzunu kaçırıyorlar ama çok çok pişiriyorlar
çok çok değil işte çok pişmiş olacak et kurumayacak kestiğinde lokum gibi ayrılacak
İçi sulu kalacak yumuşacık lokum gibi
evet böyle kestiğinde yağları akacak ama o etin kendi yağı olacak
Offf bugün öğlede yediğim et aklıma geldi birazdan soruda fotosunu paylaşacağım denk gelirse görürsün
canım çekti ama
Bugün yediğimi sana dm den gönderdim bak istersen
Orta cok pismis
Az pişmiş
Et olması yeterli
orta
Ortak çok pişmiş
Orta.
Çok pişmiş severim
Orta pişmiş.