Yeme & İçme Tek kişi için bu kadar patates çok mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çok mu? Güncellemeler+1 yıl Yanında pilav döner de olacak ama ona göre düşünün. Tek kişi için bu kadar patates çok mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bence az 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Pilavla beraber biraz fazla olabilir ama patates bu her türlü kendisini yedirie 0 0 Yorumla
Davy_Jons Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Az bile kendimden yola çıkarak söylüyorum, yanında tavuk ve pilav olsa bile 😅 0 0 Yorumla
XenopeltisXs Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok az bile 😂😂 ama zayıfsan idare eder seni 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yanında pilav döner de olacak ama ona göre düşünün. Yorumla XenopeltisXs +1 yıl Himmm o zaman yeter hatta az artar bile Yorumla Soran +1 yıl Evet biraz daha az konulabilir. Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Bence az 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yanında pilav döner de olacak ama ona göre düşünün. Yorumla
Vinditina Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl İdeal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanında pilav döner de olacak ama ona göre düşünün. Yorumla Vinditina +1 yıl İdeal. Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aç bile bence 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 825 cevap paylaştı. az bile 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yanında pilav döner de olacak ama ona göre düşünün. Yorumla zirkonn +1 yıl o zaman fazla :D Yorumla Soran +1 yıl Hahahhah peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence az
Pilavla beraber biraz fazla olabilir ama patates bu her türlü kendisini yedirie
Az bile kendimden yola çıkarak söylüyorum, yanında tavuk ve pilav olsa bile 😅
Çok az bile 😂😂 ama zayıfsan idare eder seni
Yanında pilav döner de olacak ama ona göre düşünün.
Himmm o zaman yeter hatta az artar bile
Evet biraz daha az konulabilir.
Ben 1 kilo yiyorum sksksm
Bence az
İdeal
İdeal.
Değil
Yeterli
Aç bile bence
İdeal
az bile
o zaman fazla :D
Hahahhah peki