Yeme & İçme Yılbaşı sofrasında olmazsa olmaz dediğiniz ne var? bosnakarman Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yılbaşında birkaç arkadaşı evimde ağırlayacağım. Güzel bir sofra kurmak istiyorum tavsiyelerinizi beklerim. Güncellemeler+1 yıl Not : Sporcu tayfa olduğu için bol proteinli bir menü lazım 😅 Güncellemeler+1 yıl Hindi yemem arkadaşlar Yılbaşı sofrasında olmazsa olmaz dediğiniz ne var? Cevapla Güzellik Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 58,3b cevap paylaştı. Hamburger ve pizza var 0 0 Yorumla
MysmN16 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Nasıl bir menü seversin bilemiyorum ama protein açısından zengin, sporcu tayfaya yakışır bir menü ayarlayalım dersek;Erişteli yeşil mercimek çorbasıFırında nar gibi kızarmış tavuk ve haşlanmış sebzelerBasmati pirinç pilavıNohut salatasıFıstık ezmeli ve muzlu kekÖnerebilirim. 2 2 Yorumla bosnakarman +1 yıl Harika oldu çok teşekkür ederim. Erişteli mercimek annem küçükken çok yapardı o yüzden bıktım onu yapmam. Basmati+ sebze tavuk okey. Nohut salatası olabilir. Muzlu kek no. Gerisini aldım 🤣 Yorumla MysmN16 +1 yıl İyi hadi afiyet olsun 😂 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 988 cevap paylaştı. İçki içilmese bile meze çeşitleri ekmekle güzel oluyor. 1 0 Yorumla
blueangel345 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Normal seyler yapabilirsin et sote veya firinda sebzeli tavuk gibi yanina pilav salata falan klasik menü. Youtube da bisürü tarif var aslında. 0 1 Yorumla bosnakarman +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
nєσluчσr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yılbaşını kutlamıyoruz maalesef 💁♀️ 0 3 Yorumla bosnakarman +1 yıl Biz de kutlamiyoruz ama misafire sofra kurmak lazım Yorumla nєσluчσr +1 yıl Yemek olarak soruyorsan da pizza 🍕 mantıklı olur 😂 Yorumla bosnakarman +1 yıl Hayır ben yapacam Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Alkol hariç helal olan her şey 😄😄😄😄 0 6 Yorumla bosnakarman +1 yıl Ama ney işteeee Yorumla isimsizdiss +1 yıl Hindi Yorumla isimsizdiss +1 yıl Hem proteini fazla 😀😀😀😀 Yorumla bosnakarman +1 yıl Aşkolsun güncellemeyi okumadın mi hindi en sevmediğim et 🥺 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Portakallı ördek o zaman ne diyim 😀😀😀 Yorumla bosnakarman +1 yıl 🥺🥺🥺🥺 Yorumla
Matmazelsamaa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yılbaşı sofrası hazırlayan var mı ya 0 2 Yorumla bosnakarman +1 yıl E misafir gelecek sofra kurmayayim mi aç mi kalsınlar Yorumla Matmazelsamaa +1 yıl Makarna yap hüp diye yesinler Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yılbaşına özel bir hazırlığım olmuyor 🤔 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yilbasi kutlamamak 1 1 Yorumla bosnakarman +1 yıl Misafir geliyor ama Yorumla
anita6 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Şarap, aile üyeleri veeee hindi 1 7 Yorumla anita6 +1 yıl Mezeleri unuttum 🙈 Yorumla bosnakarman +1 yıl Hindi hiç sevmem Yorumla anita6 +1 yıl Hımm 🙄 Yorumla bosnakarman +1 yıl Meze önerilerin ne Yorumla anita6 +1 yıl Humus, ahtapot salatası, girit ezmesi, deniz börülcesi, bakla ezmesi 🙈 Yorumla bosnakarman +1 yıl Bakla ezmesi dediğin fava mı Yorumla anita6 +1 yıl Hayır o farklı 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hamburger ve pizza var
Nasıl bir menü seversin bilemiyorum ama protein açısından zengin, sporcu tayfaya yakışır bir menü ayarlayalım dersek;
Erişteli yeşil mercimek çorbası
Fırında nar gibi kızarmış tavuk ve haşlanmış sebzeler
Basmati pirinç pilavı
Nohut salatası
Fıstık ezmeli ve muzlu kek
Önerebilirim.
Harika oldu çok teşekkür ederim. Erişteli mercimek annem küçükken çok yapardı o yüzden bıktım onu yapmam. Basmati+ sebze tavuk okey. Nohut salatası olabilir. Muzlu kek no. Gerisini aldım 🤣
İyi hadi afiyet olsun 😂
İçki içilmese bile meze çeşitleri ekmekle güzel oluyor.
Normal seyler yapabilirsin et sote veya firinda sebzeli tavuk gibi yanina pilav salata falan klasik menü. Youtube da bisürü tarif var aslında.
Teşekkür ederim ☺️
Yılbaşını kutlamıyoruz maalesef 💁♀️
Biz de kutlamiyoruz ama misafire sofra kurmak lazım
Yemek olarak soruyorsan da pizza 🍕 mantıklı olur 😂
Hayır ben yapacam
Alkol hariç helal olan her şey 😄😄😄😄
Ama ney işteeee
Hindi
Hem proteini fazla 😀😀😀😀
Aşkolsun güncellemeyi okumadın mi hindi en sevmediğim et 🥺
Portakallı ördek o zaman ne diyim 😀😀😀
🥺🥺🥺🥺