Yeme & İçme Haydi Kahvaltinizi görelim ne yiyorsunuz? Alidossantos0007 Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bugün Evde kimse olmayinca. Kizarmis ekmek, krem peyniri avokado ve Pul biber ile ufak bir atistirmalik hazirladim 🤗 siz ne yediniz? Haydi Kahvaltinizi görelim ne yiyorsunuz? Cevapla Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun gadası 0 1 Yorumla Alidossantos0007 +1 yıl Tskler reis Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun öncelikle. Karadut ekşisi, gevrek vs 0 2 Yorumla Alidossantos0007 +1 yıl Tskled efenim. Sizede afiyet olsun Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Türkçü1Kadın Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Hiçbir şey yemiyorum daha saatim var. Sana afiyet olsun ama o kadar avakado kullanmak sakıncalı değil mi yağ sonuçta ama gerçi senin programin ve yapın nasıl bilemeyiz 0 2 Yorumla Alidossantos0007 +1 yıl Tskler. Bende zaten bir yağ torbasiyim sorun yok yani 😂 Yorumla Türkçü1Kadın +1 yıl Afiyet olsun 😅 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 418 cevap paylaştı. Peynir zeytin yumurta çay 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Henüz kahvaltı yapmadım afiyet olsun 0 1 Yorumla Alidossantos0007 +1 yıl Tskler efenim Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 802 cevap paylaştı. Söylenmez yenir 🤣 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Afiyet olsun gadası
Tskler reis
Afiyet olsun öncelikle. Karadut ekşisi, gevrek vs
Tskled efenim. Sizede afiyet olsun
Teşekkür ederim 😊
Merhaba
Ben daha kahvaltı yapmadım
Hiçbir şey yemiyorum daha saatim var. Sana afiyet olsun ama o kadar avakado kullanmak sakıncalı değil mi yağ sonuçta ama gerçi senin programin ve yapın nasıl bilemeyiz
Tskler. Bende zaten bir yağ torbasiyim sorun yok yani 😂
Afiyet olsun 😅
Peynir zeytin yumurta çay
Henüz kahvaltı yapmadım afiyet olsun
Tskler efenim
Söylenmez yenir 🤣