Yeme & İçme Kim bana kahvaltı hazırlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncell Kim bana kahvaltı hazırlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Ben kendime bile hazırlayamıyorum msdfg 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aa bak bu olmadı u Barış_LonelyForever +1 yıl :/
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 825 cevap paylaştı. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yok almiyim Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Günaydın 🤣 gel hazırlayalım 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın Hazırlayalım? 😂 Yorumla Eğitilme +1 yıl Tanımam etmem. Birlikte hazırlarız ancak. Hakın bu kadar şimdilik Yorumla Soran +1 yıl 😒 Kırdın Yorumla Eğitilme +1 yıl Üzülmen geçtiyse Hadi kahvaltı hazırlayalım 🤣 Yorumla Soran +1 yıl 🤣 Kalbiniz yok ya Yorumla Eğitilme +1 yıl Senin de yok. Tanımadığın bana yemek hazırlatmaya çalışıyorsun, köle mi gerek Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😅 Ne alakaaa Yorumla Eğitilme +1 yıl Karnım tok. Gözüm tok. Ne diye sana yemek hazırlayım 🤣 patatesi şekilli yapıcam, domatezini Gül yapıp hazırlıcam felan bir şey olmalı ki hazırlamalıyım. Acaba ne Yorumla Soran +1 yıl Oha her şeyi biliyorsun işte 🤣🤣 buldum ya seni alıyorum ben Yorumla Eğitilme +1 yıl Değerliyim tabii ki kendime bakıcam. Uçak bileti mi alıyorsun bu ne? Yanında portakal suyu Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 599 cevap paylaştı. Ben de yapmadım henüz, nerede yiyoruz jsjs 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bana fark etmez ama sen hazırlıyorsun Yorumla Flavendirel +1 yıl Tamam gel Yorumla Soran +1 yıl Hayır kahvaltı bana gelsin 🤣 Yorumla Flavendirel +1 yıl Sen de mi yapıyorduk djjd Yorumla Soran +1 yıl Evet 😁 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi ben üşenirim sana gelemem Yorumla Flavendirel +1 yıl Hamile karım sanki aw djdjdjdj Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha 🤣🤣 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sen hazırla ben yerim sadece 🤣🤣🤣 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kabul etmiyorum Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Ben kurarım sofrayı sen kaldırırsın Yorumla Soran +1 yıl Onu da kabul etmiyorum 😂 Yorumla BağımsızBiri +1 yıl O zaman sen kur sen topla sen yıka ortalığı topla birde bana keyif kahvesi yap 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Rüyanda Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Eklede kahvaltıya götürem seni Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 886 cevap paylaştı. Osmarlarım da hazırlayanm ya 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ya cevaplar bile aynı sjsjs siz erkekler hep böyle misiniz Yorumla Sitemkarım +1 yıl Ya uğraşmaya gelemem mutfağı kim toparlayacak z😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yine sen Yorumla Sitemkarım +1 yıl Yine ben hep ben 😂😂 Yorumla Sitemkarım +1 yıl Hazırlayalım bu sefer 😂 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Ben hazırladım gel. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Beşiktaşlısın? Yorumla TekAşkBeşiktaş +1 yıl Evet ne olmuş. Yorumla Soran +1 yıl Gsliyim sıkıntı olmaz demi 😅 Yorumla TekAşkBeşiktaş +1 yıl Yok yok olmaz. 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Tamam geliyorum o zaman 😅 Yorumla TekAşkBeşiktaş +1 yıl Çay demlendi bile çabuk ol acele et 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Ayy evet soğuk çay hiç sevmem 10 dkya oradayım 🤣 Yorumla TekAşkBeşiktaş +1 yıl Hahaha tamam 😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hazırlayamam ama ısmarlarım 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Yok hazırlaman gerekiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hazırlamayı sevmiyorum ben yemeyi seviyorum Yorumla Soran +1 yıl Artık seviyorsun yorum yaptın bi kere 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kurtuluş yok mu jsjsj Yorumla Soran +1 yıl Maalesef 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden bulaştık arkadaş tamam gel 2 yumurta kırarız Yorumla Soran +1 yıl 🙄 Kuru kuruya yumurta 🥚 sen ye o yumurtayı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kuru kuru yumurta mı ne bekliyorsun Van kahvaltısı mı jsjsjs Yorumla Soran +1 yıl Niye bana layık değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Layık olabilir ama benim öyle bir becerim yok 😀 Yorumla Soran +1 yıl Öğrenirsin nolmuş sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğret Yorumla Soran +1 yıl Ben öğrettikten sonra kendim yaparım balım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ooo mızıkcısın Yorumla Soran +1 yıl Öyle olsun 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende de öyle olsun jsjsj Yorumla Soran +1 yıl Tamam balım 😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😘😘 tamam kaymağım Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. kalk kendin hazırla :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hazırladım yiyorum çaktırma 😂😂 Yorumla Memoo00007 +1 yıl :D :D afiyet olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim sağ ol 😁🙂 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Az ye de uşak tut 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 🙂 Az yiyorum zaten böyle diye diye 50 ye takıldım almıyorum daha da Yorumla 34Constantine +1 yıl 50 az mı oluyor? Yorumla Soran +1 yıl Boyuma göre evet Yorumla 34Constantine +1 yıl Doğrudur anlamam kilo işlerinden 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
mertt333 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Gel hazırlayım ne istiyosım 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapabiliyorsun mesela Yorumla mertt333 +1 yıl İstediklerini yaparım hamurişi hariç Yorumla Soran +1 yıl O zaman seni seçiyorum mert 😂😂 en mantıklı teklif seninki Yorumla mertt333 +1 yıl Seç bakalım :) Yorumla mertt333 +1 yıl Gelmedinn Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol balım öyle sohbet ediyoruz işte 😅 Yorumla mertt333 +1 yıl Gelsenee Yorumla
_TİESTŒ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sen🥱 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Yok benim ellerim tutmuyor Yorumla _TİESTŒ +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum yaşlandın Yorumla Soran +1 yıl M Yorumla _TİESTŒ +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 23 Yorumla _TİESTŒ +1 yıl Daha gençsin 😅 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya yaşlandım hissediyorum 🙄 daha dün 18 idim ne ara 5 yıl geçmiş Yorumla _TİESTŒ +1 yıl Üzülme be takma bu kadar Yorumla Soran +1 yıl 😢 Tamam Yorumla _TİESTŒ +1 yıl Hadi görüşürüz minnoş ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Görüşürüz 🤒 Yorumla _TİESTŒ +1 yıl Özelden yaz konuşmak istersen ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Tamam balım istersem yazarım Yorumla _TİESTŒ +1 yıl Tamam yazabilirsin ☺️ Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Ben kendime bile hazırlayamıyorum msdfg
Aa bak bu olmadı
:/
😂 Yok almiyim
Günaydın 🤣 gel hazırlayalım
Günaydın
Hazırlayalım? 😂
Tanımam etmem. Birlikte hazırlarız ancak. Hakın bu kadar şimdilik
😒 Kırdın
Üzülmen geçtiyse Hadi kahvaltı hazırlayalım 🤣
🤣 Kalbiniz yok ya
Senin de yok. Tanımadığın bana yemek hazırlatmaya çalışıyorsun, köle mi gerek
😂😂😅 Ne alakaaa
Karnım tok. Gözüm tok. Ne diye sana yemek hazırlayım 🤣 patatesi şekilli yapıcam, domatezini Gül yapıp hazırlıcam felan bir şey olmalı ki hazırlamalıyım. Acaba ne
Oha her şeyi biliyorsun işte 🤣🤣 buldum ya seni alıyorum ben
Değerliyim tabii ki kendime bakıcam. Uçak bileti mi alıyorsun bu ne? Yanında portakal suyu
Ben de yapmadım henüz, nerede yiyoruz jsjs
Bana fark etmez ama sen hazırlıyorsun
Tamam gel
Hayır kahvaltı bana gelsin 🤣
Sen de mi yapıyorduk djjd
Evet 😁
Şimdi ben üşenirim sana gelemem
Hamile karım sanki aw djdjdjdj
Ahahaha 🤣🤣
Sen hazırla ben yerim sadece 🤣🤣🤣
Kabul etmiyorum
Ben kurarım sofrayı sen kaldırırsın
Onu da kabul etmiyorum 😂
O zaman sen kur sen topla sen yıka ortalığı topla birde bana keyif kahvesi yap 🤣🤣🤣
😂😂 Rüyanda
Eklede kahvaltıya götürem seni
Osmarlarım da hazırlayanm ya
Ya cevaplar bile aynı sjsjs siz erkekler hep böyle misiniz
Ya uğraşmaya gelemem mutfağı kim toparlayacak z😂😂
😂 Yine sen
Yine ben hep ben 😂😂
Hazırlayalım bu sefer 😂
Ben hazırladım gel.
Beşiktaşlısın?
Evet ne olmuş.
Gsliyim sıkıntı olmaz demi 😅