Yeme & İçme En sevdiğiniz kış meyvesi nedir? Türkü Takip Et Xper 5 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor benim en sevdiğim kış meyvesi mandalina sizinki ne? Mandalina Portakal Nar Kivi Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz kış meyvesi nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
fesfs Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. mandalina portakal kivi greyfurt ben bunları seviyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 58,3b cevap paylaştı. Mandalina 0 0 Yorumla
-opia- Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Kimse kivi dememis ama eksi ve sertse asiri guzel oluyor. Mandalina eksiyse ona da bayilirim 0 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 916 cevap paylaştı. MandalinaSoyması kolay olduğundanNe kadar tembelim ya😀 0 0 Yorumla
matematikçibayannn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl dün mandalinadan zehirlendim ama bugün yine mandalina 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 753 cevap paylaştı. Nar ağacı narsız olur mu güzel seven yiğit yarsız olur mu 0 0 Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 379 cevap paylaştı. İyi akşamlar...Aynen mandalina... Hem gribe İyi geliyor C vitamini hem de soymasi yemesi kolay (: ❤️ 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 9,8b cevap paylaştı. Nar portakal ve mandalina 0 0 Yorumla
Smalltownboy70 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Mandalina yiyebildiğim tek kış meyvesi 0 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Cennet hurması😍 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Nar severim. Diğer meyvelerle pek aram yoktur. 0 0 Yorumla
özgeeeben Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Portakal 1 16 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Porttakal. orada kal :) Yorumla özgeeeben +1 yıl Ahahaha valla yazacaktım vazgeçtim Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Ahahah :) senden çok mu yazicam şimdi ben :) Yorumla özgeeeben +1 yıl Istersen yaz 🤣 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Yasıcam olacaktı o :) ahahah sen yaz banane ki :) Yorumla özgeeeben +1 yıl Inat ederim diyosun 😅 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Inatçı koçum ben :) hem ben sana yazamıyorum ki ;) Yorumla özgeeeben +1 yıl Evet kimse yazamıyor 🤣 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Hımmm o zaman devamını sen bana yaz :) Yorumla özgeeeben +1 yıl Neyin devamını 😌 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Konuşmanın :) Yorumla özgeeeben +1 yıl Konuşma bittiki 🙃 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Senin kararın bitmesini istemezsen bitmez Yorumla özgeeeben +1 yıl Diyoosun Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Sendeyim Ben:) bekliyorum adım atamıyorum:) Yorumla özgeeeben +1 yıl Ahahahaha Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mandalina.. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Mandalina 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kivi mandalina 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kivi ve mandalina 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 449 cevap paylaştı. Mandalina 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 38 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 654 cevap paylaştı. Mandalina 0 0 Yorumla
şanssızımamk Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Karpuz 0 1 Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Gış diyo Gış karpuz Gış meyvesi mi Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 416 cevap paylaştı. Mandalina 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. Hicbirini sevmem 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Mandalina 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22b cevap paylaştı. Portakal, Muz, Elma 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. hepsi :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
mandalina portakal kivi greyfurt ben bunları seviyorum
Mandalina
Kimse kivi dememis ama eksi ve sertse asiri guzel oluyor. Mandalina eksiyse ona da bayilirim
Mandalina
Soyması kolay olduğundan
Ne kadar tembelim ya😀
dün mandalinadan zehirlendim ama bugün yine mandalina
Nar ağacı narsız olur mu güzel seven yiğit yarsız olur mu
İyi akşamlar...
Aynen mandalina...
Hem gribe İyi geliyor C vitamini hem de soymasi yemesi kolay (: ❤️
Nar portakal ve mandalina
Mandalina yiyebildiğim tek kış meyvesi
Nar❤️ Ama yemesi çok zor
Cennet hurması😍
Nar severim. Diğer meyvelerle pek aram yoktur.
Mandalina ve portakal
Greyfurt
Kiviye bayılıyorum
%100 mandalina net abi
Portakal
Mandalina portakal
Portakal
Porttakal. orada kal :)
Ahahaha valla yazacaktım vazgeçtim
Ahahah :) senden çok mu yazicam şimdi ben :)
Istersen yaz 🤣
Yasıcam olacaktı o :) ahahah sen yaz banane ki :)
Inat ederim diyosun 😅
Inatçı koçum ben :) hem ben sana yazamıyorum ki ;)
Evet kimse yazamıyor 🤣
Hımmm o zaman devamını sen bana yaz :)
Neyin devamını 😌
Konuşmanın :)
Konuşma bittiki 🙃
Senin kararın bitmesini istemezsen bitmez
Diyoosun
Sendeyim Ben:) bekliyorum adım atamıyorum:)
Ahahahaha
Mandalina..
Mandalina
Kivi mandalina
Kivi ve mandalina
Portakal severim
Mandalinadan vazgeçemem
Mandalina
Mandalinaaaa
Nar seviyorum
Şeftali 🍑 en çok o ısıtıyor beni☺️
Portakal 🍊