Yeme & İçme En sevdiğiniz kış meyvesi hangisi? Limpos Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 122 Yapay Zekaya Sor Portakal, Mandalina, Nar, Kivi, Greyfurt, Elma, Ayva, Kestane... En sevdiğiniz kış meyvesi hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nar çok severim. Yemesem bile ayıklamayı çok severim. 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kivi mandalina portakal 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben ananas ve elma seviyorum yaz kış fark etmiyor 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kış meyveleriyle aram çok iyi. Mandalina, portakal, nar bir numaralı meyvelerim 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Trabzon hurması 1 4 Yorumla Limpos +1 yıl O ne Alaçatı_mavisi +1 yıl www.google.com/search Alaçatı_mavisi +1 yıl Ayy link atilmıyor 🤦🏻♀️bakıver bi zahmet Limpos +1 yıl Hee cennet hurması
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kivi kış meyvesimiymiş 🤔 nar 1 1 Yorumla Limpos +1 yıl Sonbaharda çıkar kışın tatlanır Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Hepsi ben ayırt edemiyorum🤧 1 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 603 cevap paylaştı. Mandalina ve kivi. 1 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 965 cevap paylaştı. Muz Mandalina 1 0 Yorumla
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 605 cevap paylaştı. Mandalina ve portakal. 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Portakal ve havuç 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. ayırt etmem hepsini yerim ben :D 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. mandalina severim 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Mandalina. 1 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 479 cevap paylaştı. Mandalin 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Mandalinciyim 1 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 922 cevap paylaştı. portakal 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Greyfurt. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Portakal 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Nar çok severim. Yemesem bile ayıklamayı çok severim.
Kivi mandalina portakal
Ben ananas ve elma seviyorum yaz kış fark etmiyor
Kış meyveleriyle aram çok iyi. Mandalina, portakal, nar bir numaralı meyvelerim
Trabzon hurması
O ne
www.google.com/search
Ayy link atilmıyor 🤦🏻♀️bakıver bi zahmet
Hee cennet hurması
Kivi kış meyvesimiymiş 🤔 nar
Sonbaharda çıkar kışın tatlanır
Hepsi ben ayırt edemiyorum🤧
Portakal ve mandalina