Kahveciler sizi şöyle köşeye alayım çay sevenler gelsin yamacıma😀😀
Günaydınnnn...
Kahveciler sizi şöyle köşeye alayım çay sevenler gelsin yamacıma😀😀
Günaydınnnn...
Öncelikle hayırlı günler dilerim Ben sabahları çay yerine kahve tüketiyorum Çünkü beni çay değil Kahve genelde ayıltıyor Çay pek etkilemiyor beni bu durumda Hatta bir tane kahve değil 2 tane üst üste içtiğim bile oluyor acı şekersiz duble bir kahve benim Sabahları aç karnına vazgeçilmezim açıkçası.
Bende gerçekten kahve içmeden ayıkamam diyenleri anlamıyorum. Gerek aç karnına gerek kahvaltıyla nasıl yapıyorsunuz zaten iştahı kesen bir şey kahve. Gerçekten çok garip.
@__ks_üyesi__ herkesin tercihi alışkanlıkları, saygı duymak lazım.
Saygı duymadığımı bereden çıkarttınız ama benim bir arkadaşım vardı asla tshirt giymem çay içmem sevmiyorum kafasında öyle bi kafaya girdiklerini düşünüyorum ben “sabah kahve içmezsem ayıkmam” kafasındaki insanları kendisi sürekli topuklu ayakkabı ile gezen süşkün ilişkileri hep kuaför olan erkekler olan biriydi. yaa aklım ondan kalmış
@__ks_üyesi__ Tamam söylediklerine katılıyorum Ama zaten burada soruda diyor ki çay mı Hani çay ile ayilan olduğuna göre kahve ile kendisini iyi hissediyor canı sıkıldığında insan nasıl sigara içiyorsa kahvede Bir nevi sabah Uyandıktan sonra Bağımlılık gibi bir şey telefon nasıl bağımlılık yapıyorsa kahve de bu şekilde bağımlılık yapıyor sigaraya başlayan biri Nasıl sigarayı bırakamıyorsa Bu da bunun gibi bir şey şuna katılıyorum Evet belki de kendimizi kandırıyoruz ama böyle bir alışkanlık olmuş
Çay ve kahve tamamen farklı etkileri var vücuda mesela ben asla ama asla kahve içemem neden mi çünkü bende çarpıntı solumun güclügü yapıyor acillik oldum çok kez ve bu dediğim kişide çok hassas biri sürekli istifra ediyor yediklerinden stresten doktor bünyesinin düşük olduğunu demiş
@__ks_üyesi__ evet kahve çok icilince kansızlık çarpıntı yapıyor. Kafeinden ve iştahı kapadigi için sanırım, herseyin fazlası zarar aslında dikkatli tüketmek lazim.
Aç karnına tüketildiğini dd kana karışması bi hayli hızlı bahsettiğim şey bu işte tansiyona yatkınlık yapar o yüzden sevmiyorum
Sabahları ne çay ne kahve. Soğuk süt içiyorum ya da direkt bir şey içmeden kahvaltı yapıyorum. Çok içecekle yiyeceği beraber tüketebilen biri değilim belki ondandır
Ben sabahları sigara ve kahve içmeden kendime gelemiyorum. bu yüzden de kahvem ve sigaram her zaman olur benim yanımda.. birde bazen enerji içeceği de oluyor bunlar işe yaramazsa zaten ölmüşüm demektir sdfdsf
Cevap
40Cevap
Kafamı demliğe dahi soksam, yine de ayılamam. Çayın yeri ayrı tabi.
Yeşil ekşi elma daha ayıltıcı sanki.
Ayılmaya mecburuz gönül ister ki ayılamayalım ama maalesef sabahın ayazını yiyince zaten bi açılıyo gözler :D
Kıskandırma insanı :D :D Bir bardak demli çay olaydı iyiydi, neyse biz de öğle arasında kantinde içeriz hıh :/ :D
1.5 saatcik ya nedir aynen öyle ama sorun şu ki bizim kantinci biraz alık, adama bir çay verir misin abi diyorum bir mi diye soruyor 10 dk sonra kartonda çay getiriyor sinirim bozuldu şimdiden yaşayacaklarımı gördüğüm için :D :D Ettin ettin takılıyom yav hahah :D
Ne çayı ne kahvesi sabahları ksye girmeden ayılamıyorum ben. 😅
Bizi neden dışlıyorsun 😄
Ben kahve içmeden güne başlayamam.
Sabah çayı en güzel çay ama demleme süreci öyle yorucu geliyor ki sabahları, o süreç zaten ayılmama sebep oluyor.
Sabah çayını kahvaltıyla için genellikle, o nedenle var.
Çay içmem kahvaltıda. 1-2 dilim kekle bi kahve alayım ordan.
Bir kahveci olarak hiç öyle köşeye çekilemem :) kahve olmadan ayılmak imkansız.
çok saçam geliyor bana öyle şeyler yani yok çay içmeden yok kahve içmeden kendime gelemem filan :)
Kahve içmeden ayılamayanları anlamıyorum ama çaysız olmaz.
Katılıyorum daha öncede söylemiştim
Santiyeciyim
Şantiye çayla döner hesabından çay diyorum
Her bir demlik biter rahaaat.. icmedigim. gun basım ağrır 😄 sabah kahvaltisinda çay yoksa bende yokum
Bir şeyler yemeden kesinlikle çay içemiyorum. Aç karnına 1 bardak dahi çay içsem 20-30 dakika sonra çıkarıyorum.
çay olmazsa olmaz modumuz şudur 😂😂
Ne çayı ya, kahve kahveee 😅
Gel de sustur yavrum 🤤 jdjfj
Tamam sen dur öyle ben seni çözerim dhsjs
Amin joneeem 😃
Kahve seviyom ben 🫠
İçtim Günaydın mesajı almadım ama :(
Sabahın köründe duş alın duş. Ayıltıyor.
Evet ben suyla da ayılıyorum. Günaydınn
Ayilmam için pekte içecek aramam. Kendiliğinden ayiliyorum ztn 😄
sabah uyanır uyanmaz hemde çay yoksa kimse benden bişey beklemesin
Çaysız sabah mı olur.. :/
Sabahları boş ver gün içinde içmiyorum ki ahhaj
Kahve tercih ediyorum
Ben ayılabiliyorum spor günlerinde özellikle 😂
Çay da kahve de içmiyorum.
Ayılırım ama içmeden olmaz
Sabah cay icmeden afyonum patlamaz
Bende kahve içmeden ayılamıyorum
Çay içmediğim de sinir krizi