Yeme & İçme Her gün yemek yapar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Her gün yemek yaparım, ev yemeksiz olmaz ekmeğimi de ayda iki defa yaparım Güncellemeler+1 yıl Sadece sorumla ilgilenin Her gün yemek yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. hergün yemek yapıyorum ama çoğu dışardan yiyorum tek yaşıyorum ben yemek hayatın bir parçası 1 0 Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Niye her gün yemek yapayım ki? Yemek yeterliyse 3 gün yenebilir. Yetmiyorsa elbette gene bir şeyler yapılır. 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hergün değil ama sık sık yaparım. 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 753 cevap paylaştı. Evet neden ben mutfak şefiyim 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ölmemek için mecburen 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 597 cevap paylaştı. Üşeniyorum ben ya 0 0 Yorumla
t4yFun40 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Tek mi yaşıyorsun 0 1 Yorumla t4yFun40 +1 yıl 😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
hergün yemek yapıyorum ama çoğu dışardan yiyorum tek yaşıyorum ben yemek hayatın bir parçası
Niye her gün yemek yapayım ki? Yemek yeterliyse 3 gün yenebilir. Yetmiyorsa elbette gene bir şeyler yapılır.
Hergün değil ama sık sık yaparım.
Saç ekmeği mi yaparsın
Evet neden ben mutfak şefiyim
Evettt
Ölmemek için mecburen
Ne zaman evleniyoruz?
Iki gune 1
Helal olsun
Evet...
Üşeniyorum ben ya
Yapamamda yerim hergun😀
Tek mi yaşıyorsun