Yeme & İçme Sizin gözünüzde en lezzetsiz balık hangisi? helraiseR Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Millet alabalığa bayılıyor ama ben tadından nefret ederim. Sosyal medya etkisinden seviyorlar herhalde. Sizin gözünüzde en lezzetsiz balık hangisi? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Balığın lezzetsizi olmaz yav hepsi başka güzel🤤 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. bence Alabalık. çünkü hiç sevmem 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Tatlı su balıklarını ve palamutu (çok kuru olduğu için) pek sevmem 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Palamut kadar yağsız kuru ve lezzetsiz bir balık görmedim 0 0 Yorumla
MadalyasizDelikanli Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tatlı su balıklarını direkt eleyelim kral. Denizden de istavriti ve mezgiti eledikten sonra geri kalan hepsi yenur omega 5. 0 0 Yorumla
kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Lezzetsiz balık demiyorum yanlış pişirme şeklinden oluşan balık lezzetsiz oluyor...Kalamar karides gibi balıklar tercihim değil... 0 1 Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Kalamar karides zaten balık değil. Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Balık olsun yeter efsanedir..Lezzetsiz balık yoktur yanlış pişirilmiş vardır.Ama tabii ki en lezzetlisi somon balığı, bol yağlı. 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Henuz sevmedigim bir balik olmadi, iyi pismeli ciglik varsa kötü tat bırakıyor. Alabalık somondan sonra en sevdigim balik, sevmemen ilginc. Belki iyi yapilmamisina denk geldin. 0 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Alabalık hiç sevmem kılçıktan ibaret tatsız tuzsuz bir şey, palamut çipura hamsi ilk tercihim. 0 0 Yorumla
_Versace_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl İstavrit ve Çipura sevmedim. Hamsi ve Şile Palamut seviyorum 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Lezzetsiz mi? İyi misin bro.Deniz ürünleri bambaşkadır. 0 0 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Lezzetsiz demeyelim de kokusu ağır diyelimTon baligi 0 0 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Balık fobim var.O yüzden bana göre hepsi korkunç 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl En lezzetli balık deniz levrektir sonra deniz çipura tereyağına bulanmış ızgara ya da güzel bir fırında kıvamında yapıldımmı tadından yenmez.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pek anlamam istavrit hamsi kalamar somon severim. Diğer türleri bilmiyorum hiç 0 0 Yorumla
Corleone_01 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Küçük balıkları sevmiyorum ama lezzetsiz de diyemem 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. Somon güzel alabalık da güzel 0 0 Yorumla
Bitkinbirgirl Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hamsii 0 1 Yorumla Bitkinbirgirl +1 yıl Sazan gibi atlayıp soruyu yanlış okumuşum. Hamsi dışında hepsi lezzetsiz bence Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 659 cevap paylaştı. İstavrit 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Balığın lezzetsizi olmaz yav hepsi başka güzel🤤
bence Alabalık. çünkü hiç sevmem
Tatlı su balıklarını ve palamutu (çok kuru olduğu için) pek sevmem
Palamut kadar yağsız kuru ve lezzetsiz bir balık görmedim
Tatlı su balıklarını direkt eleyelim kral. Denizden de istavriti ve mezgiti eledikten sonra geri kalan hepsi yenur omega 5.
Lezzetsiz balık demiyorum yanlış pişirme şeklinden oluşan balık lezzetsiz oluyor...
Kalamar karides gibi balıklar tercihim değil...
Kalamar karides zaten balık değil.
Balık olsun yeter efsanedir..
Lezzetsiz balık yoktur yanlış pişirilmiş vardır.
Ama tabii ki en lezzetlisi somon balığı, bol yağlı.
Henuz sevmedigim bir balik olmadi, iyi pismeli ciglik varsa kötü tat bırakıyor. Alabalık somondan sonra en sevdigim balik, sevmemen ilginc. Belki iyi yapilmamisina denk geldin.
Alabalık hiç sevmem kılçıktan ibaret tatsız tuzsuz bir şey, palamut çipura hamsi ilk tercihim.
İstavrit ve Çipura sevmedim. Hamsi ve Şile Palamut seviyorum
Lezzetsiz mi? İyi misin bro.
Deniz ürünleri bambaşkadır.
Lezzetsiz demeyelim de kokusu ağır diyelim
Ton baligi
Balık fobim var.
O yüzden bana göre hepsi korkunç
En lezzetli balık deniz levrektir sonra deniz çipura tereyağına bulanmış ızgara ya da güzel bir fırında kıvamında yapıldımmı tadından yenmez..
Gümüş balığı ve barbun güzel cok lezzetlidir ikiside
Pek anlamam istavrit hamsi kalamar somon severim. Diğer türleri bilmiyorum hiç
Küçük balıkları sevmiyorum ama lezzetsiz de diyemem
Somon güzel alabalık da güzel
Konserveden başka yiyemiyorum ya niyeyse
Camur yiyen dip sazanı
tatlı su balıklarını pek sevmem
Palamut kuru ama çok güzel yaparım
Hamsi tabiki
palamut
Orkinos pek sevmem.
Sardalya