Yeme & İçme Bi oturuşta kaç tane çiğköfte dürümden yersiniz? civcivim_ Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben 3 😅 Güncellemeler+1 yıl Ayy erkekler siz ne yaptınız 😂 ben iki tane yerken acaba çok mu yedim diyorum 10 nedirr 😅 Bi oturuşta kaç tane çiğköfte dürümden yersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. ben 1 dürüm yerim 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 360 cevap paylaştı. @civcivim_ Çok mu seviyorsun ki, nerden aklına geldi seni civiciv yaa :) Benimde en fazla 4 yemişliğim var 0 0 Yorumla
KreatörR Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Kaç gram olduğuna bağlı ama 3 yerim kesin 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Civciv bile 3 yiyorsa biz erkolar en az 10 yeriz herhalde 😅 0 1 Yorumla civcivim_ +1 yıl Ahahaha bencedeee Yorumla
ali_sarısoy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Maks 3 lavaşlı 2 tane diyorum 6 lavaş yapar aslanım 0 1 Yorumla ali_sarısoy +1 yıl Jxxcjjxkx Yorumla
laskdksadl Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl normal dürümse 8 tane falan mega veya ultra megaysa değişir işler 0 6 Yorumla laskdksadl +1 yıl Abla her ayın 15 inde 1 kilo gömüyoruz ki Yorumla civcivim_ +1 yıl Komagene dimi Yorumla laskdksadl +1 yıl evettt Yorumla laskdksadl +1 yıl ben lahmacuncu adamım ama asıl çiğköfte bayıyor da lahmacunda 20 25 lere gider ki gitti daha önce Yorumla civcivim_ +1 yıl Ayy şaka mı 25 lahmacunn😅Ben 3 tane yerim içine çok malzeme koymadann Yorumla laskdksadl +1 yıl vallahi seviyorum yeniyor. Pizza da mesela 1 jumbo yerim ikinci zor gider de lahmacun öyle değil baymıyor mükemmel bir şey Yorumla
asdfghqwertyzxcvb Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl ovv efendim cırcır is coming bu arada. Dikkat edin kendinize 0 0 Yorumla
saglikcibayan00 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bilemedim ya 5 tane yerim galiba cok seviyorum çünkü 😀 0 1 Yorumla Senin_için_grldim +1 yıl Maşaallah senle bi gün karşılıklı oturup gömelim 😄 Yorumla
tgb93 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl 2 yenir sanırım. Lahmacun söz konusu ise daha da artabilir rakam :D 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gece agrisiz uyuyabiliyor musun o vakit 😂 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. En fazla 2 fazlası rahatsız eder 0 0 Yorumla
MasumBirCocugum Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl 7 tane yemiştim en son zorlasam 10 yerim herhalde 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Çok sevmediğim için 1 tane anca yerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1 kilo yiyorum sen 3 dürüm diyorsun :D 0 28 Yorumla civcivim_ +1 yıl Ahahha napayım midem o kadar alıyor ayranda içersem 2 de kalıyorum şu an olduğu gibi😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahaha kilon kaç senin, ayran şişiriyor ya ben aşırı aşığım çiğköfteye Yorumla civcivim_ +1 yıl 59 kiloyum 1,73 olunca tabii Yorumla civcivim_ +1 yıl Müthiş beğeniyoruumm çiğköfteyii ,😛 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Miden yinede çok küçük değil iyisin :D bak bi çiğköftede bu kadar yerim bide yaprsak sarması zeytinyağlı limonlu bunlar benim karşı koyamadığım şeyler :D Yorumla civcivim_ +1 yıl Off yaprak sarması.. hemde bol limonlu bol zeytinyağlı.. anne usulü 😛 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikleee ben asla karşı koyamamm beni böyle cezbedebilir bi insan :D Yorumla civcivim_ +1 yıl Cezbedenler oldu muu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Henüzz olmadıı Yorumla civcivim_ +1 yıl Hhmmm oluur umarımm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu ikisine aşık olan tek sana rastlıyorum şuannn Yorumla civcivim_ +1 yıl ayyy çok severim gerçekten, sevmeyen uzaylı falandır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Katılıyorumm ama yemenin de hakkını vermek lazımmm Yorumla civcivim_ +1 yıl Löp löp atıcaksınn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öfff canım çektii bakkk Yorumla civcivim_ +1 yıl Ahahha yapardımm orada olsaydım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sarma yapabiliyor musunn Yorumla civcivim_ +1 yıl Evet annem öğrettiği için her sardığında yanına giderimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demee bakk düşebilirimmm :D Yorumla civcivim_ +1 yıl Boğa burcu olabilir misinnn ahah😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırr nedenn :D Yorumla civcivim_ +1 yıl Çok düşkünsün de o yüzdenn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin burcun neyy Yorumla civcivim_ +1 yıl Teraziyim ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Terazi kadını zarafeti ve güzelliğiyle dikkat çekicidir anlamıştım Yorumla civcivim_ +1 yıl Yaaa 🙏🏻😊 senin burcun nedir burayı dm gibi kullandık bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devamını ordan yapalım istersen :D Yorumla civcivim_ +1 yıl Aaahhah olurr Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen çiğköftenin ç sini bilmiyorsundur 0 2 Yorumla civcivim_ +1 yıl şu an ağzımda çiğniyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kirve o çiğ köfte mi kendin yoğuracaskın Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. 2 yeter 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 2 belki 3 0 3 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Sen de iy yiyormuşsun heee afiyet olsun 😏😏😋 Yorumla 48382727 +1 yıl Kendine yorum yapanı da ilk defa görüyorum Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Hahaha ben hep yapıyorum unutuyorum o an aklıma gelince tekrar yazıyorum işte Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. İki tane 0 0 Yorumla
karadeniizfırtınası Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 8 yerim 0 3 Yorumla ali_sarısoy +1 yıl Sen onu ye gel bide benimkini ye Yorumla karadeniizfırtınası +1 yıl Onu bacına grup yaparak yedirdik biz Yorumla karadeniizfırtınası +1 yıl Annene de tüm sülalem yedirdi Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. 1 tane anca. 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. 1 tane 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
ben 1 dürüm yerim
@civcivim_ Çok mu seviyorsun ki, nerden aklına geldi seni civiciv yaa :) Benimde en fazla 4 yemişliğim var
Kaç gram olduğuna bağlı ama 3 yerim kesin 😃
Civciv bile 3 yiyorsa biz erkolar en az 10 yeriz herhalde 😅
Ahahaha bencedeee
Maks 3 lavaşlı 2 tane diyorum 6 lavaş yapar aslanım
Jxxcjjxkx
normal dürümse 8 tane falan mega veya ultra megaysa değişir işler
Abla her ayın 15 inde 1 kilo gömüyoruz ki
Komagene dimi
evettt
ben lahmacuncu adamım ama asıl çiğköfte bayıyor da lahmacunda 20 25 lere gider ki gitti daha önce
Ayy şaka mı 25 lahmacunn😅
Ben 3 tane yerim içine çok malzeme koymadann
vallahi seviyorum yeniyor. Pizza da mesela 1 jumbo yerim ikinci zor gider de lahmacun öyle değil baymıyor mükemmel bir şey
ovv efendim cırcır is coming bu arada. Dikkat edin kendinize
Bilemedim ya 5 tane yerim galiba cok seviyorum çünkü 😀
Maşaallah senle bi gün karşılıklı oturup gömelim 😄
2 yenir sanırım. Lahmacun söz konusu ise daha da artabilir rakam :D
Büyükse iki küçükse 3 felan
Gece agrisiz uyuyabiliyor musun o vakit 😂
En fazla 2 fazlası rahatsız eder
Aşırı aç isem en az 5 yerim
1 tanesi kesiyor beni
Bu nasıl civciv lan :O
7 tane yemiştim en son zorlasam 10 yerim herhalde
Hiç yemem sevmem çünkü 😃
ben çiğköfteyi dürmeden yerim yeğen 🤨
Çok sevmediğim için 1 tane anca yerim
Mega boy 3 tane gömerim
15 rahat gömerim
1 kilo yiyorum sen 3 dürüm diyorsun :D
Ahahha napayım midem o kadar alıyor ayranda içersem 2 de kalıyorum şu an olduğu gibi😅
Ahahaha kilon kaç senin, ayran şişiriyor ya ben aşırı aşığım çiğköfteye
59 kiloyum 1,73 olunca tabii
Müthiş beğeniyoruumm çiğköfteyii ,😛
Miden yinede çok küçük değil iyisin :D bak bi çiğköftede bu kadar yerim bide yaprsak sarması zeytinyağlı limonlu bunlar benim karşı koyamadığım şeyler :D
Off yaprak sarması.. hemde bol limonlu bol zeytinyağlı.. anne usulü 😛
Kesinlikleee ben asla karşı koyamamm beni böyle cezbedebilir bi insan :D
Cezbedenler oldu muu
Henüzz olmadıı
Hhmmm oluur umarımm
Bu ikisine aşık olan tek sana rastlıyorum şuannn
ayyy çok severim gerçekten, sevmeyen uzaylı falandır
Katılıyorumm ama yemenin de hakkını vermek lazımmm
Löp löp atıcaksınn
Öfff canım çektii bakkk
Ahahha yapardımm orada olsaydım
Sarma yapabiliyor musunn