Yeme & İçme Çay en güzel nasıl demlenir? Ve yıkanır mı? Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Önce çay mi atılır yoksa çaydanlığa su doldurulduktan sonra üstüne mi çay atılır. Çay en güzel nasıl demlenir? Ve yıkanır mı? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kaynamış suyu alıyorum içine dem attığım çaydanlığa dolduruyorum. 15-20 dakika dinleniyor misss 1 0 Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Ben çayı yıkamadan demlerim. Kaynar suyu demliğe dökerim üzerine çay eklerim. En az 25-30 dk çay demlenmesi gerekir. 1 0 Yorumla
audincewh Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çayı yıkamıyorum, yıkayanda görmedim hiç çevremde. Önce çayı koyuyorum üzerine kaynar su ekleyip 20 dakika falan demlenmesini bekliyorum. 1 1 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Bende aynı şekilde yapıyorum ama cevremdekiler önce su sonra çay atıyor Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Demlikte su kaynatılır, birkaç saniye beklendikten sonra dem eklenir.. 2 2 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Ben önce çayı atıyorum genelde Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Öyle yanar, haşlanır dem.. Yorumla
Dilanee Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Soğuk suyla yıkanır ben öyle yapıyorum güzel oluyor 1 0 Yorumla
JosepK Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Kaynar suyu demliğe ekledikten sonra çayı eklersen daha iyi olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kaynamış suyu alıyorum içine dem attığım çaydanlığa dolduruyorum. 15-20 dakika dinleniyor misss
Ben çayı yıkamadan demlerim. Kaynar suyu demliğe dökerim üzerine çay eklerim. En az 25-30 dk çay demlenmesi gerekir.
Çayı yıkamıyorum, yıkayanda görmedim hiç çevremde. Önce çayı koyuyorum üzerine kaynar su ekleyip 20 dakika falan demlenmesini bekliyorum.
Bende aynı şekilde yapıyorum ama cevremdekiler önce su sonra çay atıyor
Demlikte su kaynatılır, birkaç saniye beklendikten sonra dem eklenir..
Ben önce çayı atıyorum genelde
Öyle yanar, haşlanır dem..
Soğuk suyla yıkanır ben öyle yapıyorum güzel oluyor
Kaynar suyu demliğe ekledikten sonra çayı eklersen daha iyi olur
Önce su koyarsın sonra çayı atarsın