Bana ikisi de fark etmez her türlü gömerim.
Lahmacun
Pizza
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana ikisi de fark etmez her türlü gömerim.
Pizza ve lahmacun, her ikisi de oldukça popüler olan lezzetli yemeklerdir. Her iki yemeğin de kökenleri farklı ülkelere dayanır ve farklı tatlar sunarlar, bu yüzden tercih kişisel zevklere dayalıdır.
Pizza, İtalyan mutfağının en ünlü yemeklerinden biridir. Genellikle ince hamur üzerine domates sosu ve peynirle birlikte çeşitli malzemelerle hazırlanır. Bu malzemeler arasında salam, sosis, sebze, mantar ve peynir gibi çeşitli seçenekler bulunur. Pizza, fırında pişirildikten sonra sıcak bir şekilde servis edilir.
Öte yandan, lahmacun Türk mutfağının vazgeçilmez yemeklerindendir. İnce bir hamurun üzerine kıyma, soğan, biber ve baharatlarla hazırlanan bir harç sürülerek yapılan lahmacun, genellikle fırında pişirilir ve sıcak olarak servis edilir. Lahmacun, genellikle limon ve marul gibi garnitürlerle servis edilir.
Her iki yemek de oldukça lezzetli olabilir ve tercih tamamen kişisel zevklere dayalıdır. Bazı insanlar pizza hamurunun kıtır kıtır olmasını ve çeşitli malzemelerle zenginleştirilmiş lezzetini tercih ederken, diğerleri lahmacunun ince hamurunu, kıymalı harcını ve baharatlı tadını tercih edebilirler, pizza ve lahmacun her ikisi de dünya çapında sevilen yemeklerdir ve her birinin kendine özgü lezzeti vardır. Hangi yemeğin tercih edileceği kişisel zevklere ve damak tadına bağlıdır. Her ikisi de ayrı ayrı lezzetli ve özel yemeklerdir. ancak benim tercihim lahmacundur.
Teşekkür ederim
Cevap
43Cevap
Pizza varken lahmacun nedir
Lahmacun tabiki yanina ayran tabiki... !! Pizza nedir ya... Tamam kabulumuz, pizza da yiyoruz nadirende olsa degisiklik anlaminda ama lahmacunda varken pizzaya bakmak...
arada bir yiyince guzel ama her gun yiyince baydıran o iki yiyecek
Pizza arada bir güzel gider ama lahmacun öyle değil 😊
Pizza çeşidine ve lahmacun çeşidine göre değişir. ama şu an sipariş versem pizza verirdim.
ikisini de severim sma tabii ki lahmacun canım ciğerim aşkım bebeğimdir
Antepliyim ama bu duruma ters olarak pizzaaaaa… kıyma sevmiyorum çünküüüüü
İkisi de güzel lezzetler yeter ki iyi yapılsın ikiside afiyetle yenilir :)
Lahmacun çok acıkmaığım sürece yemem. Açken ben ben değilim farketmiyor acıkınca😂 tercihen pizza *
Normalde fark etmez ama Lahmacun daha ağırlık basıyor tercih olarak
İkisini de çok severim ben ama lahmacun daha öndedir.
ikisini de çok severim yav sucuklu pizzaya bayılırım :D pizza diyorum
Lahmacun tabiki... icine sogan domates ve Kesinlikle pul biber ve. durum haline getir.. ohh. Afiyet olsun. .. Su an. Lahmacun istiyorum diye. Koltuga vurdum. Lahmacun. Lahmacun.
Lahmacun sarıp sarıp yiyeceksin bol soğanlı
İşini biliyorsun yaa
Lahmacun yerken utanıyorum ağzıma kocaman bir şey tıkayınca bana gülecekler gibi geliyor o yüzden pizza
Mis gibi odun ateşinde pişmiş soğan ve yeşillik korsun Bi dürüm haline getir direk gömm. misss
Pizza çünkü lahmacunlar eskisi kadar güzel ve lezzetli değil maalesef
Lahmacun
ikisinide tercih ederim
Ikiside ama ben yinede lahmacunu tercih ederim
hamur işi sevmem
Pizza yenecek bişey değil lahmacun
Pizza çok daha lezzetli bana göre
Lahmacun , lahmacun,💙
Pizza lahmacun sevmiyorum
Lahmacun tabiki
Pizza çok karışık geliyor bana
İkisinde çok iyi ama pizza demeyen de ne bileyim