Ya alkol deyince herkesin aklına deli gibi şişelerce içip sapıtmak geliyor. Hayır. 2 kadeh alkol alınca böyle gevşiyorsun mayhoş oluyorsun biraz sıcaklık hissi veriyor biraz güldürüyor. Bu işte bunu seviyorum.
Cevap sahibi
+1 yıl
Yani kendinde olmama halini seviyosun. Seni üzdüler mi abi. Unutmak için mi kendinden gecmek istiyosun.
Kendimde olmama hali evet bu karşılayabilir. Yok ya unutmak için değil o halde olmayı seviyorum. Sanki böyle gerçekten önemsiz şeyleri kafama takmışım da öyle olunca rahatlıyorum gibi hissediyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben rakınin tadını heo merak etmişimdir maden suyu gibi mi. Nedense onu anımsatiyor bana 😅
Yok öyle değil. Böyle hafif acımtırak bir tadı var. Zaten mesele de rakı değil. Rakı ortamında dönen sohbet muhabbet. Sonra lezzetli etler mezeler. Güzel ortam yani. 2 kadehte rakı içeceksin fazlasına ihtiyaç yok. Sonra keyfini süreceksin bu işte. 😎
Cevap sahibi
+1 yıl
Trakyalımısın abi 😂 oyle bi anlattin gozumde ortami canlandı 😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
iyi bence
Teşekkürler
Şifa olsun
Yılbaşına kadar idare etmesi içme sıklığına bağlı.
O işin espirisi. Her türlü götürür zaten. Ben çeşit yapıyorum kendime
Güzel görünüyor.. Afiyet olsun
Eyvallah teşekkür ederim
Rica ederim
Guzeel ama cesitlendir
Burada tekila eksik o var aklımda. Başka ne ekleyebilirim?
Tekila pek sevmiyorum ama bikac bira biraz daha viski daha guzel olurdu :)
Tekila candır. Bira olmaz ya bu çeşidin arasına. Belki bir kaç rom ve likör eklerim bırakırım 😉
Bira, cila niyetine :)
İçilecek zaman dolapta var zaten. Ama böyle rafta bunların yanında sönük kalır bro
Haa tamam o zaman, benim yerimede fazladan bi duble-kadeh at 👍🙂
Ne demek baştacısın 😎
çok güzel
Teşekkürler 🙏🏻
Yılbaşında bar açarsın herhalde😃
Kendime yetecek bir köşe açsam evde yeterli 😎
Bu kadar çok içiyorsan sorunun var demektir.
Yok alkolik değil stok yapmayı severim. Güzel bir köşe yapacağım kendime. Onun çabası bu.
Yılbaşına kadar idare eder mi diye sormuşsun o yüzden böyle dedim. Bende de var birşeyler ama çok yavaş içerim.
Ben ayda bir abartırım şişenin dibini görürüm. Onun dışında canım isterse haftada bir iki. Yılbaşı işin esprisiydi. 😉
👍 Sen yine de abartmadan, keyifle yavaş iç.
Arada bir dağıtmak lazım. Yoksa içime atınca daha sıkıntı. Ama yine de önerini yazdım teşekkür ederim.
Rica ederim
Bende sana bir resim atmak isterdim ama olmaz
2 katı mı yoksa tekel bayi mi var😂
Yani büyük bir çekmecem çekince bir zor açılıyordu
Yarasın bro o zaman.
Sağolasın
Tek faydası yok. insan neden zehir severki.
Zevkler tartışılmaz boş ver
Bilmediğimden soruyorum zevk veriyorsa sigarada da aynı şey mi oluyor. Ha sigara içmişsin ha baca önünde duman çekmişsin içine.
Mesela ben hayatım boyunca hiç sigara içmedim. Ortamında da durmam. Nefret ederim. Dediğim gibi zevk meselesi işte.
Abi gercekten merak ediyorum alkolün neyi zevk veriyor.
Ya alkol deyince herkesin aklına deli gibi şişelerce içip sapıtmak geliyor. Hayır. 2 kadeh alkol alınca böyle gevşiyorsun mayhoş oluyorsun biraz sıcaklık hissi veriyor biraz güldürüyor. Bu işte bunu seviyorum.
Yani kendinde olmama halini seviyosun. Seni üzdüler mi abi. Unutmak için mi kendinden gecmek istiyosun.
Kendimde olmama hali evet bu karşılayabilir. Yok ya unutmak için değil o halde olmayı seviyorum. Sanki böyle gerçekten önemsiz şeyleri kafama takmışım da öyle olunca rahatlıyorum gibi hissediyorum
Ben rakınin tadını heo merak etmişimdir maden suyu gibi mi. Nedense onu anımsatiyor bana 😅
Yok öyle değil. Böyle hafif acımtırak bir tadı var. Zaten mesele de rakı değil. Rakı ortamında dönen sohbet muhabbet. Sonra lezzetli etler mezeler. Güzel ortam yani. 2 kadehte rakı içeceksin fazlasına ihtiyaç yok. Sonra keyfini süreceksin bu işte. 😎
Trakyalımısın abi 😂 oyle bi anlattin gozumde ortami canlandı 😂😂😂
Yok İzmirliyim 😉
Ampullerden olmada ne olursan ol.
-mevlana 😂😂😂
Sıkıntı yok florasan kullanıyorum ben 😂
Tasaruflu ve çevreye duyarlı. 😂😂
Aynen 😂
😂😂
başarılı
Eyvallah brom.
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Baileys yok sanırım içinde. :D
Güzel tespit. Ama en öndeki siyah şişe baileys ayarında. Ama onu da ekleyeceğim 😎
Haram
Senin görüşün.
Eyvallah ben soyliyim de sen inanmazsan inanma.
Eyvallah
Adam sanki bilmiyor yasak olduğunu
@Erronblack41 belki gayri muslimdir bilse de umrunda değildir. Hem o cevabını verdi sana ne düşüyor?
Zıkkkım içççç
Juuuuıııjhbbggyuunmjhgffttyy
Komik mi sence 😒
Yok takip ettim yanlışlıkla ona güldüm