Yeme & İçme 12 gü Yaşadığınız şehrin yöresel en meşhur yemeği nedir? sözümyokartık_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yaşadığınız şehrin yöresel en meşhur yemeği nedir? Cevapla 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ѕüтʟüĸαнveFenomen Takip Et Xper 7 Yaş: 26 12 gü Yeme & İçme konusunda 901 cevap paylaştı. Öllüğün körü yemeği var.( gerçekten yemek ismi) 0 2 Yorumla sözümyokartık_ 12 gü Unut beni yedin mi 😀 Yorumla ѕüтʟüĸαнve 12 gü Yemedim Yorumla
Aybuke6 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 12 gü Çiğ köfte kebap 0 31 Yorumla sözümyokartık_ 12 gü Urfa da mısın Yorumla Aybuke6 12 gü Bildin 👏 Yorumla sözümyokartık_ 12 gü Hajaja 😀😀 Yorumla Aybuke6 12 gü Senin? Yorumla sözümyokartık_ 12 gü Bende Urfa Yorumla sözümyokartık_ 12 gü Merkez de misin sen Yorumla Aybuke6 12 gü Aaa hemşehri çıktık 😂 yol ilçedeyim Yorumla sözümyokartık_ 12 gü Hajaja nasılsın hemşerim 😂😂 Yorumla Aybuke6 12 gü Urfa beni üzüyor 2 gündür. Sıcak diye gelmiştim 😂😂 Yorumla sözümyokartık_ 12 gü Hajaja hiç deme ya dışarda buz gibi bi hava var Yorumla sözümyokartık_ 12 gü Etrafta kar yağıyor soğuğu biz çekiyoruz 😂 Yorumla Aybuke6 12 gü Sorma 😂 Yorumla sözümyokartık_ 12 gü Nerden geldin ki Yorumla Aybuke6 12 gü Kocaeli Yorumla sözümyokartık_ 12 gü Orası da çok soğuktur ama 😀 ben orada askerlik yaptım soğuğu sertti Yorumla Aybuke6 12 gü Niye Urfada yaşayanlar askerliği orada yapıyor 😂😂 babamda ordan Urfaya gelmiş askerlik için Yorumla sözümyokartık_ 12 gü Bilmiyorum ki acemi birliği İskenderun a gittim ordan da Kocaeli ne gönderdiler 😂 Yorumla Aybuke6 12 gü Olabilir 😅 Yorumla sözümyokartık_ 12 gü Sen aslen nerelisin şimdi 😀 Yorumla Aybuke6 12 gü Aslen Ardahan 😅 Yorumla Aybuke6 12 gü Sen Urfalı mısın Yorumla sözümyokartık_ 12 gü Evet ben urfalıyım 😂 Yorumla sözümyokartık_ 12 gü orada mısın Yorumla Aybuke6 12 gü Urfa değil Şanlıurfa 😂 Yorumla sözümyokartık_ 12 gü Şanımızla pek övünmeyiz 😂😂 Yorumla Aybuke6 12 gü Ya geçen biriyle takıştık burada, sinir oldum Yorumla sözümyokartık_ 12 gü Ne konuda Yorumla Aybuke6 12 gü Nerde yaşıyorsun dedi. Urfa dedim. Şanlıurfa demedim diye kendinden utanmalısın dedi😂 Sahip çıkmamışım falan. Ki genelde de Şanlıurfa derim, o an öyle kolayıma gelmişti Yorumla sözümyokartık_ 12 gü 😂😂😂 cahil işte ne diyecen 😂 hem yerlisi urfalıyım der Yorumla Aybuke6 12 gü Bende işte Urfa deyince ama en şanlısından diyorum dalgasına 😂😂 Yorumla sözümyokartık_ 12 gü Bana yazsana bi 😅 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 33 12 gü Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Iskender 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öllüğün körü yemeği var.( gerçekten yemek ismi)
Unut beni yedin mi 😀
Yemedim
Çiğ köfte kebap
Urfa da mısın
Bildin 👏
Hajaja 😀😀
Senin?
Bende Urfa
Merkez de misin sen
Aaa hemşehri çıktık 😂 yol ilçedeyim
Hajaja nasılsın hemşerim 😂😂
Urfa beni üzüyor 2 gündür. Sıcak diye gelmiştim 😂😂
Hajaja hiç deme ya dışarda buz gibi bi hava var
Etrafta kar yağıyor soğuğu biz çekiyoruz 😂
Sorma 😂
Nerden geldin ki
Kocaeli
Orası da çok soğuktur ama 😀 ben orada askerlik yaptım soğuğu sertti
Niye Urfada yaşayanlar askerliği orada yapıyor 😂😂 babamda ordan Urfaya gelmiş askerlik için
Bilmiyorum ki acemi birliği İskenderun a gittim ordan da Kocaeli ne gönderdiler 😂
Olabilir 😅
Sen aslen nerelisin şimdi 😀
Aslen Ardahan 😅
Sen Urfalı mısın
Evet ben urfalıyım 😂
orada mısın
Urfa değil Şanlıurfa 😂
Şanımızla pek övünmeyiz 😂😂
Ya geçen biriyle takıştık burada, sinir oldum
Ne konuda
Nerde yaşıyorsun dedi. Urfa dedim. Şanlıurfa demedim diye kendinden utanmalısın dedi😂 Sahip çıkmamışım falan. Ki genelde de Şanlıurfa derim, o an öyle kolayıma gelmişti
😂😂😂 cahil işte ne diyecen 😂 hem yerlisi urfalıyım der
Bende işte Urfa deyince ama en şanlısından diyorum dalgasına 😂😂
Bana yazsana bi 😅
Aspava
Kuru fasulye
Hangi şehir
Iskender