Yeme & İçme Çayın yanına hangisi daha çok yakışır, limonlu kek mi havuçlu kek mi? Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 68 Yapay Zekaya Sor Havuçlu kek 🥕 Limonlu kek🍋 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Size limonlu kek mi havuçlu kek mi diye sorup, mutfağa elmalı kurabiye yapmaya gidiyorum :)))) Çayın yanına hangisi daha çok yakışır, limonlu kek mi havuçlu kek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Elmalı kurabiye de ayrı güzel ama elmalıysa yanında süt gider. Çayla da havuçlu kek fena olmaz. Eline sağlık ve kolay gelsin şimdiden. 1 2 Yorumla Manquer +1 yıl Teşekkür ederim.. Yorumla yolcununbiri +1 yıl rica ederim Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl İkiside yakışır ama limonlu tatlılar çok sevmiyorum o yüzden havuçlu kek 1 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Off canımı çektirdin ikisinide çok seviyorum 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Şu görseldeki minik havuçlara bayıldım 😊 ne şirin bir kek o öyle 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Brownie kek diyip seçenekleri iyice allak bullak ediyorum ben de 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hiçbiri. Her şeyin kakaolusu çikolatalısını severim😂 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 996 cevap paylaştı. gazozlu kek ama gazoz portakallı gazoz olmalı 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Havuclu kek yanına da demlı bir çay uff negzel 1 2 Yorumla Manquer +1 yıl Elmalı kurabiye ve çay yapıyorum :)) buyur Alaçatı_mavisi +1 yıl Oyyy oyyy oyyyy😋😋
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Limonlu olsun lütfen : )) 1 6 Yorumla blackman3419 +1 yıl O zaman elmalı kurabiye gönder gelsin 😂 Yorumla Manquer +1 yıl Yüz buldun sende haa :)) Yorumla blackman3419 +1 yıl Erkek milletine yüz verirsen erkek milleti böyle tepene çıkar işte 😂 Yorumla Manquer +1 yıl Tepetaklak etmeyi de bilirim, no problem :) Yorumla blackman3419 +1 yıl Alla allaaa bak sennn, dikkat et de tepetaklak olma : )) Yorumla Manquer +1 yıl Avunn :) Yorumla
lokomotif-portakal Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Ekşi şeyleri her zaman severim. O yüzden limonlu diyorum. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence ikiside çok güzel olur ikisini de ekle 😂 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Havuçlu tarçınlı kek harika olur, bayılırım. 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Havuçlu kek daha önde benim için. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl çay almadan limonlu kek alayım ben 😀 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben limonlu kek alayım 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. İkisi de yakışır ama havuçlu diyorum 😊 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Havuçlu kek süper olur 👍 1 0 Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hiçbiri.. çikolatalı pasta en güzeli:) 1 0 Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 425 cevap paylaştı. Aslında ikisi de olur 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. İkisini de ayırt etmeden severim. 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 979 cevap paylaştı. Havuclu kek bayilirim.. 0 0 Yorumla
kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl İkiside yakışır hepsi olsun lütfen. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Tabii ki havuçlu kek. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,4b cevap paylaştı. limonlu kek 2 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 712 cevap paylaştı. Limonlu kek 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Limonlu kek 💛🍰 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Havuçlu kek 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Limonlu kek.. 1 0 Yorumla
bugünleriyigünler Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Limonlu kek mi olur 0 7 Yorumla Manquer +1 yıl Olur, var Yorumla bugünleriyigünler +1 yıl 🤮🤦 Yorumla Manquer +1 yıl Nimete öyle yapılmaz Yorumla bugünleriyigünler +1 yıl Ekşiyle kek yapmak daha günah bence, acılı kek olur mu Yorumla Manquer +1 yıl İyi de ekşi olmuyor. Limon aromalı tatlı bir kek oluyor Yorumla bugünleriyigünler +1 yıl Bence ismi kadar tarifi kadar masum bir kek olmuyor, çok kötü yenmez 🥴 Yorumla bugünleriyigünler +1 yıl Aklın yolu bir Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 662 cevap paylaştı. Limonlu 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. limonlu bence 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Havuçlu tarçınlı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Elmalı kurabiye de ayrı güzel ama elmalıysa yanında süt gider. Çayla da havuçlu kek fena olmaz. Eline sağlık ve kolay gelsin şimdiden.
Teşekkür ederim..
rica ederim
İkiside yakışır ama limonlu tatlılar çok sevmiyorum o yüzden havuçlu kek
Off canımı çektirdin ikisinide çok seviyorum
Şu görseldeki minik havuçlara bayıldım 😊 ne şirin bir kek o öyle
Brownie kek diyip seçenekleri iyice allak bullak ediyorum ben de
Hiçbiri. Her şeyin kakaolusu çikolatalısını severim😂
gazozlu kek ama gazoz portakallı gazoz olmalı
Havuclu kek yanına da demlı bir çay uff negzel
Elmalı kurabiye ve çay yapıyorum :)) buyur
Oyyy oyyy oyyyy😋😋
Limonlu olsun lütfen : ))
O zaman elmalı kurabiye gönder gelsin 😂
Yüz buldun sende haa :))
Erkek milletine yüz verirsen erkek milleti böyle tepene çıkar işte 😂
Tepetaklak etmeyi de bilirim, no problem :)
Alla allaaa bak sennn, dikkat et de tepetaklak olma : ))
Avunn :)
Ekşi şeyleri her zaman severim. O yüzden limonlu diyorum.
Bence ikiside çok güzel olur ikisini de ekle 😂
Havuçlu tarçınlı kek harika olur, bayılırım.
Havuçlu kek daha önde benim için.
Çikolatalı pasta bence fhwlhsldb
çay almadan limonlu kek alayım ben 😀
Ben limonlu kek alayım
Limonlu kek daha çok tercihim olur.
İkisi de yakışır ama havuçlu diyorum 😊
Havuçluuu hatta şimdi yapıyorum 😂
Havuçlu kek süper olur 👍
Hmm.. havuçlu kek olsun.
Ben havuçlu seveirm
Hiçbiri.. çikolatalı pasta en güzeli:)
Portakal tarçın harika