Yeme & İçme Sizin de pazar kahvaltısına yakışır dediğiniz, olmazsa olmazınız nedir? Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bizim, küncülü pide 😋🥳 Güncellemeler+1 yıl Etiketi düzeltir misiniz? 🙄🤭 Güncellemeler+1 yıl @Esra_bayram çok teşekkürler admin'im 🥳🌸 Sizin de pazar kahvaltısına yakışır dediğiniz, olmazsa olmazınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Sigaram ve kahvem var bir de atıştırmalıklar. afiyet olsun 1 1 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Teşekkürler barış, sana da afiyet olsun 🙏🏻
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Biri hazırlasın da nolursa olsun önemli değil 😂😂 her türlü yerim ben 😂 1 5 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Kimin arkadaşı buuuu 😂Bu benim arkadaşııımm Aynı bende öyleyim 🤭 Yorumla tortitotilla +1 yıl 😂😂😂 iyi ki böyleyiz, yemek buldun ye işte💃😂 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Pizza var pizzaa 😂🥳 Kız hep ben yapıyorum az da sen yap yiyeyim 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Eeee şey benim az işim var 5 dkya gelcem 😂 ( dedi ve 4587952255 saat gelmedi )😂 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Seni , sana anlatmaya hiç gerek yokmuş hahaha 😂 vallahi sen busun 🥳 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olmazsa, olmaz değil de sokagimizdaki simit fırınindan sıcak simit alıyorum 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı. Bizim oralarda ölü somunu vardır bol terayag sürülüp yenir tadı efsanedir 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hmm sahanda yumurta.. menemen.. Ve köy peyniri 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 643 cevap paylaştı. Samsunda kıymalı pide 1 0 Yorumla
Kelebekomrukadarr Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Menemensiz olmaz ya çok seviyorum 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gözleme, bazlama, pişi, hamur işi... 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19,1b cevap paylaştı. Off pide enfess 1 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 787 cevap paylaştı. Anteplimisin 🤔 1 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 367 cevap paylaştı. Zeytinli açma 😁 1 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Mıhlama yaptım😊 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. bal kaymak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sigaram ve kahvem var bir de atıştırmalıklar. afiyet olsun
Teşekkürler barış, sana da afiyet olsun 🙏🏻
Biri hazırlasın da nolursa olsun önemli değil 😂😂 her türlü yerim ben 😂
Kimin arkadaşı buuuu 😂
Bu benim arkadaşııımm
Aynı bende öyleyim 🤭
😂😂😂
iyi ki böyleyiz, yemek buldun ye işte💃😂
Pizza var pizzaa 😂🥳