Yeme & İçme Gün içerisinde en çok çay mı, kahve mi içersiniz? Gizzoşş Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 411 Yapay Zekaya Sor Bazen kahve oluyor bende🤪 Güncellemeler+1 yıl Huhu soru süpermiş sjdjdb Gün içerisinde en çok çay mı, kahve mi içersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben kahve seviyorum 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kahveyi kimse aşırı sık tüketemez. Sonra kalpte ritim bozukluğu oluyor. 3 bardak kahve içiyorsam 7-8 bardak çay içiyorum. 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. şu an çay ile date yapıyoruz. Ama gün sonu kahve ile. 1 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çay son zamanlarda kahve artık sıkmaya basladı arada değil lik yapmak gerek 😃 1 0 Yorumla
konuşmayı_seven Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Kahve. Çantamda V60 ile geziyorum kahve yapmak için 😅 yanımda öğüttüğüm filtresi kahvem ve filtre kağıdımda oluyor. Sıcak suyu bi döküyorum offff kdkxkdkkxdkdk 0 0 Yorumla
Sonbaharvehuzur Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Soğuk su içerim en fazla sonra çay 2 4 Yorumla Gizzoşş +1 yıl Bu havalardadami soguk su Yorumla Sonbaharvehuzur +1 yıl Evet, suyu bir azcık olsa sıcak içince iğreniyorum. Ya çay ya soğuk su olmalı🙂 Yorumla Gizzoşş +1 yıl Anladimm Yorumla Sonbaharvehuzur +1 yıl ❤️ Yorumla
SharpSword01 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sabahları çay içerim genelde. Bazen akşamları da çay içebilirim. 😄 Kahveyi bazen içerim. 🍵☕ 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 733 cevap paylaştı. Gündüz çay akşam kahve birer bardak yeterli özellikle kahve 0 2 Yorumla Gizzoşş +1 yıl Anladımm Yorumla 1907yusuFB +1 yıl 👽 ☕ Yorumla
Bluewolfff Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Çay içerim genelde. Kahve 2 bardaktan fazlası zararlı diyor beslenme uzmanları. 1 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. sabah çay idi ardından kahve. şu an çay ve sonra yemek 0 2 Yorumla Gizzoşş +1 yıl Güzell Yorumla Alemdaralii +1 yıl bunlar hep sıkıntıdan, hiç rahatsız eden müşteri yok Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çay ile seviyeli bir ilişkim var 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 459 cevap paylaştı. Cay ya kahvede icerim ama cay çok iciyorum 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kahve 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. kesinlikle kahve 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 524 cevap paylaştı. Çay içiyom 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çay 🥜 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çay. 1 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 922 cevap paylaştı. çay. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ben çaycıyım arkadaş çayla geldim çayla giderim 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yeşil çay. 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Genelde çay. 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 614 cevap paylaştı. Genelde kahve 1 3 Yorumla Gizzoşş +1 yıl İyi bakalimm Yorumla Flavendirel +1 yıl Ee hani ısmarlamamıyor musun? Yorumla Gizzoşş +1 yıl Teklif ettiğimi hatırlamıyorum 😃 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çay severim 1 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 680 cevap paylaştı. Kahve çay sevmem 0 4 Yorumla Gizzoşş +1 yıl Bende kahveciyim ya çayla aram yok Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Cümle düşük oldu düzeltelim Kahve içerim çay sevmem Yorumla Gizzoşş +1 yıl Anladim ben canim Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl 🩷 Yorumla
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle çay 0 3 Yorumla Gizzoşş +1 yıl Tiryakisisin ozaman Yorumla dayan_yalnızlığım +1 yıl Tiryakilik degilde ama seviyorum Yorumla Gizzoşş +1 yıl Anladim Yorumla
aileterapisi Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Her ikisini de tüketiyorum ya sen neler seviyorsun 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Çay içerim 0 0 Yorumla
BaşkaNinniYok Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Çay tüketiyorum kahve uzun soluklu keyif zamanı 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. çay içerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Ben kahve seviyorum
Kahveyi kimse aşırı sık tüketemez. Sonra kalpte ritim bozukluğu oluyor. 3 bardak kahve içiyorsam 7-8 bardak çay içiyorum.
şu an çay ile date yapıyoruz. Ama gün sonu kahve ile.
Çay son zamanlarda kahve artık sıkmaya basladı arada değil lik yapmak gerek 😃
Kahve. Çantamda V60 ile geziyorum kahve yapmak için 😅 yanımda öğüttüğüm filtresi kahvem ve filtre kağıdımda oluyor. Sıcak suyu bi döküyorum offff kdkxkdkkxdkdk
İkisini de tüketmem, daha çok su.
Çalışma saatlerine göre değişir ve nerede olduğuma göre
Soğuk su içerim en fazla sonra çay
Bu havalardadami soguk su
Evet, suyu bir azcık olsa sıcak içince iğreniyorum. Ya çay ya soğuk su olmalı🙂
Anladimm
❤️
Sabahları çay içerim genelde. Bazen akşamları da çay içebilirim. 😄 Kahveyi bazen içerim. 🍵☕
Gündüz çay akşam kahve birer bardak yeterli özellikle kahve
Anladımm
👽 ☕
Çay içerim genelde. Kahve 2 bardaktan fazlası zararlı diyor beslenme uzmanları.
sabah çay idi ardından kahve. şu an çay ve sonra yemek
Güzell
bunlar hep sıkıntıdan, hiç rahatsız eden müşteri yok
Çok olmasada kahve içerim
Çay ile seviyeli bir ilişkim var
Cay ya kahvede icerim ama cay çok iciyorum
Reelde senle rastgelmek isterdiö
Kahve tabiki
Kahve
Çay içiyorum.
Kahve
su kanka