Yeme & İçme Bugün kahvaltıya bana gelseniz size ne hazırlardım söyleyeyim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 68 Yapay Zekaya Sor Kimine pasta börek, kimine akşamdan kalmış ısıtılmış çay😏 Bugün kahvaltıya bana gelseniz size ne hazırlardım söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Günaydın evet merak ediyorum söyleyebilirsin. bende elim boş gelmem kahve getiririm sjssjjs 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana çikolatalı kuruhasan diyoruum u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim “🍫
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bugün geçti ama yarın belki gelirim Pazar kahvaltısına acaba neler yaparsın Rüya'ya gelsem sana 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Krep yaparım sanaaa Yorumla encokbensorarım +1 yıl Bak fethettin beni söz ben de sana en sevdiğin tatlıyı ellerimle yapacağım misafirim olduğunda Yorumla Soran +1 yıl Yuppii💞 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sağlıklı, lezzetli ve temiz olan her şey kabulum.😍 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ispanaklı gözleme Interstellar_ +1 yıl En sevdigim seylerden biridir.😍
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Görüşlere bakılacak olursa, henüz kahvaltı hazırlanmamış. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Önce Alice kendi göbüşünü doyuruyoorr Yorumla Soran +1 yıl Sigara böreği Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Sporcuyum ona göre bi beslenme programı hazırladın umarım 😃😃😃😃😃 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 5 tane haşlanmış yumurta bir demet maydanoz sana yeter Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl Tavuk pilav'da olurdu ama teşekkürler 🙃 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Söyle, bayat poğaça akşamdan kalma çay, 3 yılllık yoğurt filan varsa gelirim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Madem çok seviyorsun geçen haftadan kalmış yarım simit ve dün geceden kalma kahve diyorum sana sjsjs Yorumla
HᴜɢᴀʀᴀMᴜɢᴀʀᴀHᴜ Takip Et Guru Yaş: 103 , eic 78% +1 yıl Biz gelsekde sizi yormazdik, siz ne istediginiz söleyin biz gelirken getiririz derdik. 1 0 Yorumla
Zeynoozyn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Pancakee yapceen mii banağğ🥹 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapayım Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yok gelmem afiyet olsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşko Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım : )) 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Tarhana çorbası Yorumla blackman3419 +1 yıl Sabah sabahhhhhh Yorumla Soran +1 yıl Evet🙄 Yorumla blackman3419 +1 yıl Sabah sabah hiç sevmem 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Artık seversin🙄 Yorumla blackman3419 +1 yıl Tarhanayı severim de sabah mümkün değil çorba 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bi dene Yorumla blackman3419 +1 yıl Mümkün değil🙄 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 602 cevap paylaştı. Buyurun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Pankekk Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Severim🫶 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Evet evet. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Patates kızartması Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Tabiki Yolla gelsin güzellik 🌺🌿 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sucuklu yumurta Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Offf bayılırım güzellik 🌺 teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ayyy çoksel olur söylee. 🤩 1 7 Yorumla Soran +1 yıl @_petunya_ ile üçümüze turkish breakfast sofrası aşkom Yorumla _Petunya_ +1 yıl Oh harika olurrr canısı 😻 üstüne de şöyle güzel kahve eşliğinde birazcık hayattan dedi kodu da yaparız 😅 Yorumla Soran +1 yıl Misss😋 Yorumla ZurafaninBiri +1 yıl Ay bi kırk yıllık hatirinizi alırım 😂 Yorumla _Petunya_ +1 yıl Sana kırk yılım feda olsun can kuşum 😅 Yorumla ZurafaninBiri +1 yıl @_Petunya_ yaaa seni yerimm😍💜 Yorumla _Petunya_ +1 yıl Ben de 😄🌺 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kahvaltımı yeni yaptım ama söyle bakalım🥳 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O zaman ben üstüne türk kahvesi söylerimm Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 963 cevap paylaştı. Söyle bakalım 🤔 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Haşlanmış yumurta ve bol sebE Yorumla Catutigernos +1 yıl sebe ne o. O Yorumla Soran +1 yıl Sebze Yorumla Catutigernos +1 yıl artık eskisi gibi etobur bir canlı değilim o. O Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben sana paça içirirdim ansm 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Severim ki ahsjsj Yorumla
MutluOK Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ay, ne hazırlardın? 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tost Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ne hazırlayacağını ikimiz de biliyoruz asdjdk 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Acaba ne hazırlardıım ahsjsjs Yorumla Alessapl +1 yıl İçli köfte? Asdjdk Yorumla Soran +1 yıl A aaa hiç aklıma gelmemişti ahsjs Yorumla Alessapl +1 yıl Yazıklar olsun asdjdk Yorumla Soran +1 yıl Hemde binlerce kezz Yorumla
Kulturlucahil00 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Söyle bakalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tarhana çorbası Yorumla Kulturlucahil00 +1 yıl Güzel ama hazır olmasın Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Hadi bakalım kısmetimizde ne varmış. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tost Yorumla Kaunis +1 yıl Olur teşekkürler Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ay en sevdiğim hadi söyle bakalım 🥳 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tarhana çorbası Yorumla
WinchesTR Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Ben istemem fazla kalabalık ortamlllari 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 732 cevap paylaştı. Şu görsel yeterde artar bile 1 0 Yorumla
Gizzoşş Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Söylee 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Tavuk suyu çorba Yorumla Gizzoşş +1 yıl Hahah kahvaltıda çorba mi Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 10 tane haşlanmış yumurta Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl İşte gerçek bir hatun 👍👍 Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Olar 💫 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bööğrek Yorumla StoneeCold +1 yıl Patatesli olursam tamamdır 🫶 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Söyle 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Zeytinli poğaça Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Ben asla zeytin yiyemiyorum değiştirsek olur muu ¿ Yorumla Soran +1 yıl Patatesli olsunn Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Olsunnn bayılırım teşekkür ederim 🌸 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evett söylee 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Krep Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Güzell⚘️ Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Ne hazırlardın bana? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sigara böreği
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 422 cevap paylaştı. söyle bakalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tost Yorumla mertcan2234 +1 yıl en sevdiğim neli olurdu :) Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tost Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl Nasıl bir tost Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet süle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yucuklu sumurta Yorumla
thelifetiredme Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tost Yorumla thelifetiredme +1 yıl Evt çok severim Yorumla
SüslüYoda Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Olur ☕ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mısır gevreği Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 425 cevap paylaştı. Söyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tost Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. kapıdayım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kızarmış ekmek üstüne tereyağı Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geldim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Simit tost Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Teşekkürler Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 508 cevap paylaştı. Söyle aşkom 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Granola 💅🏻 Yorumla everkeğii +1 yıl Ayy kız valla aklımdan geçti biliyor musun kahvaltılık mısır gevreklerinden versede yesem diye 😋 nasıl bildin ya 😃 Yorumla Soran +1 yıl Temiz kalpliyim aşko shsjs. Laktozsuz sütle çok güzel oluyor 💞 Yorumla everkeğii +1 yıl Eveet , diyet önemli 😌 Yorumla
demiratlı1 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sucuklu tost Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mercimek çorbası Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Peynirli börek Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Olurrr söyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mercimek çorbası Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Söyle 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çikolu kuruhasan ve kahveee Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Üfff ne yerdim jsjsjsjjs Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kıymalı böööğrek Yorumla
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 317 cevap paylaştı. Ne hazırlardın bana 😅 1 1 Yorumla uusssrrr +1 yıl Cok guzelsin Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Bana çikolatalı ekmek sürsen kafi 0 0 Yorumla
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 331 cevap paylaştı. Olur, söyle lütfen. 😄 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Şu ızgara zeytini versen yeter 😋 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. Olur söyle bakalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Böööğrek Yorumla emre00 +1 yıl Nefis Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. söyle bakalım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Peynirli yumurta Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. söyle 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Günaydın evet merak ediyorum söyleyebilirsin. bende elim boş gelmem kahve getiririm sjssjjs
Sana çikolatalı kuruhasan diyoruum
Teşekkür ederim “🍫
Bugün geçti ama yarın belki gelirim Pazar kahvaltısına acaba neler yaparsın Rüya'ya gelsem sana
Krep yaparım sanaaa
Bak fethettin beni söz ben de sana en sevdiğin tatlıyı ellerimle yapacağım misafirim olduğunda
Yuppii💞
Sağlıklı, lezzetli ve temiz olan her şey kabulum.😍
Ispanaklı gözleme
En sevdigim seylerden biridir.😍
Görüşlere bakılacak olursa, henüz kahvaltı hazırlanmamış.
Önce Alice kendi göbüşünü doyuruyoorr
Sigara böreği
Sporcuyum ona göre bi beslenme programı hazırladın umarım 😃😃😃😃😃
5 tane haşlanmış yumurta bir demet maydanoz sana yeter
Tavuk pilav'da olurdu ama teşekkürler 🙃
Söyle, bayat poğaça akşamdan kalma çay, 3 yılllık yoğurt filan varsa gelirim
Madem çok seviyorsun geçen haftadan kalmış yarım simit ve dün geceden kalma kahve diyorum sana sjsjs
Biz gelsekde sizi yormazdik, siz ne istediginiz söleyin biz gelirken getiririz derdik.
Pancakee yapceen mii banağğ🥹
Yapayım
Yok gelmem afiyet olsun
Teşko
Söyle bakalım : ))
Tarhana çorbası
Sabah sabahhhhhh
Evet🙄
Sabah sabah hiç sevmem 🙄
Artık seversin🙄
Tarhanayı severim de sabah mümkün değil çorba 😂
Bi dene
Mümkün değil🙄
Buyurun
Pankekk
Severim🫶
Evet evet.
Patates kızartması
Tabiki Yolla gelsin güzellik 🌺🌿
Sucuklu yumurta
Offf bayılırım güzellik 🌺 teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
Ayyy çoksel olur söylee. 🤩
@_petunya_ ile üçümüze turkish breakfast sofrası aşkom
Oh harika olurrr canısı 😻 üstüne de şöyle güzel kahve eşliğinde birazcık hayattan dedi kodu da yaparız 😅
Misss😋
Ay bi kırk yıllık hatirinizi alırım 😂
Sana kırk yılım feda olsun can kuşum 😅
@_Petunya_ yaaa seni yerimm😍💜
Ben de 😄🌺
Kahvaltımı yeni yaptım ama söyle bakalım🥳
O zaman ben üstüne türk kahvesi söylerimm
Söyle bakalım 🤔
Haşlanmış yumurta ve bol sebE
sebe ne o. O
Sebze
artık eskisi gibi etobur bir canlı değilim o. O
Ben sana paça içirirdim ansm
Severim ki ahsjsj
Ay, ne hazırlardın? 😂
Tost
Ne hazırlayacağını ikimiz de biliyoruz asdjdk
Acaba ne hazırlardıım ahsjsjs
İçli köfte? Asdjdk
A aaa hiç aklıma gelmemişti ahsjs
Yazıklar olsun asdjdk
Hemde binlerce kezz
Söyle bakalım
Tarhana çorbası
Güzel ama hazır olmasın
Hadi bakalım kısmetimizde ne varmış.
Tost
Olur teşekkürler
Ay en sevdiğim hadi söyle bakalım 🥳
Tarhana çorbası
Ben istemem fazla kalabalık ortamlllari
Bulduğumu yerdim ayırt etmem ben
Misafir bulduğunu yer. d
Şu görsel yeterde artar bile
Haydi söyle söyle 😋😻
Söylee
Tavuk suyu çorba
Hahah kahvaltıda çorba mi
Söyle bakalım
10 tane haşlanmış yumurta
İşte gerçek bir hatun 👍👍
Olar 💫
Bööğrek
Patatesli olursam tamamdır 🫶
Söyle
Zeytinli poğaça
Ben asla zeytin yiyemiyorum değiştirsek olur muu ¿
Patatesli olsunn
Olsunnn bayılırım teşekkür ederim 🌸
Evett söylee
Krep
Güzell⚘️
Ne hazırlardın bana?
Sigara böreği
söyle bakalım
Tost
en sevdiğim neli olurdu :)
Söyle bakalım
Tost
Nasıl bir tost
Evet süle
Yucuklu sumurta
Söyle
Tost
Evt çok severim
Olur ☕
Mısır gevreği
Söyle
Tost
kapıdayım
Kızarmış ekmek üstüne tereyağı
Geldim
Simit tost
Teşekkürler
Söyle aşkom
Granola 💅🏻
Ayy kız valla aklımdan geçti biliyor musun kahvaltılık mısır gevreklerinden versede yesem diye 😋 nasıl bildin ya 😃
Temiz kalpliyim aşko shsjs. Laktozsuz sütle çok güzel oluyor 💞
Eveet , diyet önemli 😌
Söyle bakalım
Sucuklu tost
Söyle
Mercimek çorbası
Söyle bakalım
Peynirli börek
Olurrr söyle
Mercimek çorbası
Söyle
Çikolu kuruhasan ve kahveee