Yeme & İçme Online yemek sipariş uygulamalarından hangisini daha çok kullanıyorsunuz ? prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Yemeksepeti Trendyol yemek Getir yemek Tıkla Gelsin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Online yemek sipariş uygulamalarından hangisini daha çok kullanıyorsunuz ? Cevapla Sipariş Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Yemek sepeti 1 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 889 cevap paylaştı. Kendi yemeğimi kendi ellerimle hazìrlıyorum. 1 0 Yorumla
aurorasu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hepsini kullanıyorum genellikle hangisinde kampanya varsa 😂😂 1 0 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yemek sepeti reklamı çıkıyor her seferinde, çıktığı için onu asla kullanmayacağımGetir yemek 1 0 Yorumla
İsyankarkader Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Aslında hepsi nerde indirim varsa yemekte güzelse sipari ordan veriyoruz 1 0 Yorumla
zhr_77 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Bizim şehir güççük olduğu için hiçbiri yok ammaaa İstanbul'da okurken en çok bunu kullanırdım. Teşekkürler getirrr 😅 1 0 Yorumla
asabi27 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Getir kullanıyorum ama dışardan yemek söylemiyorum sağlıklı bulmuyorum 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Getir yemek seçeneğini seçtim. 1 0 Yorumla
gezegeninizdenbirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Trendyol bir güven veriyor 😀 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yemeksepeti ve trendyol 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Kullanmam 2 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Getir yemek 🍀🗝️ 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 428 cevap paylaştı. Getir 1 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 449 cevap paylaştı. Yemeksepeti 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Yemeksepeti 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yemeksepeti. 1 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. İyiler bu konuda 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. yemek sepeti 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Trendyol 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yemek sepeti
Kendi yemeğimi kendi ellerimle hazìrlıyorum.
Hepsini kullanıyorum genellikle hangisinde kampanya varsa 😂😂
Yemek sepeti reklamı çıkıyor her seferinde, çıktığı için onu asla kullanmayacağım
Getir yemek
Aslında hepsi nerde indirim varsa yemekte güzelse sipari ordan veriyoruz
Bizim şehir güççük olduğu için hiçbiri yok ammaaa İstanbul'da okurken en çok bunu kullanırdım. Teşekkürler getirrr 😅
Getir kullanıyorum ama dışardan yemek söylemiyorum sağlıklı bulmuyorum
Yemek sepeti hep kullanıyorum.
Getir yemek seçeneğini seçtim.
Netten yemek söylemiyorum
Trendyol bir güven veriyor 😀
Yemeksepeti ve trendyol
Kullanmam
Trendyol yemej
Getir yemek 🍀🗝️
Getir
Yemeksepeti kesinlikle
Migros:))