Yeme & İçme Sabahları çay mı kahve mi içersiniz? kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Çay Kahve Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sabahları çay mı kahve mi içersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 456 cevap paylaştı. Çayla başlamak iyi aç olsun tok olsun Şantiyede işler çayla döner hesabından çayKahvaltı nin üstüne bir saat sonra filan Türk kahvesi olursa yok demem 0 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Uyanınca ilk olarak kahve makinasını açarım ve espresso mu içerim. Haftanın hergünü klasiktir değişmez. 0 0 Yorumla
Rûz-ü_Şeb Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 82% +1 yıl Ben genelde kahve ve sigara ile basliyorum sabahlarima... 0 1 Yorumla kleopatra17 +1 yıl Sigara sağlığa zararlı içmeyin lütfen Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Ben direk bira ile başlıyorum 🤣🤣🤣 tâbi ki şaka. Bazen çay ile bazen de sade kahve 0 4 Yorumla kleopatra17 +1 yıl Sağlığa zararlı olan içecekleri yazmayın lütfen Yorumla Erronblack41 +1 yıl Kim demiş kuru iftira 🤣 Yorumla kleopatra17 +1 yıl Yok sulu iftira 🤣 Yorumla Erronblack41 +1 yıl Sesli güldüm resmen. Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Sabah kahvaltıda çay, daha sonra ilerleyen saatlerde kahve. Akşam yine çay. 0 0 Yorumla
selamseydi3 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl İlk baş kahve içer günümü aydınlatırım sonrasında kalkar kahvaltı eşliğinde çayımı yudumlarım 0 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 418 cevap paylaştı. Sabahları çay içiyorum 1 0 Yorumla
liyakaya23 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Kahve olmazsa sabah kendime gelemem kesinlikle kahve 0 0 Yorumla
berat4242 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Uykunun sersemligini atıyor kendine getiriyor insanı 0 0 Yorumla
ressam04 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Her sabah kahve içsem midem bulanlr ya 0 2 Yorumla kleopatra17 +1 yıl Kahve aç karnına olmuyor, benimde midemi bulandırıyor bazen Yorumla ressam04 +1 yıl Evet ya tek bende öyle sanıyırdum Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çay insanıyım 0 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 422 cevap paylaştı. sabahları çay içerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sabah çay güzel gidiyor şu an havalar da soğudu daha bir güzel gidiyor 0 0 Yorumla
konuşmayı_seven Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Sabah çay güzel oluyor ama güzel olursa 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ben çaycıyım arkadaş çayla geldim çayla giderim 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 714 cevap paylaştı. Kahve 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Çayy 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. İkisini de içiyorum… 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 541 cevap paylaştı. Meyde suyu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çay ve sigara 0 2 Yorumla kleopatra17 +1 yıl Sigara sağlığa zararlı 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biliyorum ama ne yapalım Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. çaycıyım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bira 😂 0 3 Yorumla kleopatra17 +1 yıl Alakasız cevaplar yazmayın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam tamam 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çay diyelim ozaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Çayla başlamak iyi aç olsun tok olsun
Şantiyede işler çayla döner hesabından çay
Kahvaltı nin üstüne bir saat sonra filan Türk kahvesi olursa yok demem
Uyanınca ilk olarak kahve makinasını açarım ve espresso mu içerim. Haftanın hergünü klasiktir değişmez.
Ben genelde kahve ve sigara ile basliyorum sabahlarima...
Sigara sağlığa zararlı içmeyin lütfen
Ben direk bira ile başlıyorum 🤣🤣🤣 tâbi ki şaka. Bazen çay ile bazen de sade kahve
Sağlığa zararlı olan içecekleri yazmayın lütfen
Kim demiş kuru iftira 🤣
Yok sulu iftira 🤣
Sesli güldüm resmen.
Sabah kahvaltıda çay, daha sonra ilerleyen saatlerde kahve. Akşam yine çay.
İlk baş kahve içer günümü aydınlatırım sonrasında kalkar kahvaltı eşliğinde çayımı yudumlarım
Sabahları çay içiyorum
Kahve olmazsa sabah kendime gelemem kesinlikle kahve
Uykunun sersemligini atıyor kendine getiriyor insanı
Her sabah kahve içsem midem bulanlr ya
Kahve aç karnına olmuyor, benimde midemi bulandırıyor bazen
Evet ya tek bende öyle sanıyırdum
Çay insanıyım
sabahları çay içerim
Sabah çay güzel gidiyor şu an havalar da soğudu daha bir güzel gidiyor
Sabah çay güzel oluyor ama güzel olursa
Sabah kahve içince kötü oluyorum agresif oluyorun o yüzden çay
Önce çay sonra kahve 😂