Yeme & İçme Elmalı kurabiye sever misiniz? sierravista Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Canım çekti yarın ilk defa yapmayı deneyeceğim bakalım 🍎❤️ Elmalı kurabiye sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Tariflere ilave olarak bir iki çay kaşığı sirke ekle kurabiye hamuruna 1 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bayılırım ama bu saatte aklıma getirip iştahımı açtın bu zalımlıktır :D 1 0 Yorumla
Atsız1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Seviyorum ama yağ oranı çok az yağda cevizli elmalı turta yapıyorum daha iyi sıvo uağda turta yazınca çıkıyor 0 0 Yorumla
Gizlikullanicirn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evet çok lezzetli neden aklıma getrdiniz ki şimcik 😄😂 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Çok severim, elmaların en güzel değerlendirilmiş hali 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok severim. Tarçın elma havuç kombinasyonu favorim. 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. evet severim benimde Canım çekti ama ellerine sağlık afiyet oldun bol bol et olsun 0 0 Yorumla
Kovaa151 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Müthiş tadı var elmanın verdiği aroma bir başka ama. Çok iyi 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Benim için kahvemin yanında elmalı kurabiye ve bitter çikolata bir aşktır 🍀🗝️ 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Evde yaptığım kurabiyelerden direk yağ kokusunu almasam seveceğim ama yok sevemiyorum. 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet, çok severim. 0 0 Yorumla
Mahbuberra Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Evet bi kere yapmıştım fırın sıcak olsun 10 dk da olur kontrollü pişir sert olup yanmasın 0 0 Yorumla
Balloons Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Severim o tarçın-ceviz elma ile harika oluyor 1 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 409 cevap paylaştı. dene bakalımdenemekten yılma 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geçen bir tepsi yaptım ve çayla göndüm 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 494 cevap paylaştı. Elmayla pek aram yok 0 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 422 cevap paylaştı. bayılırım afiyet olsun 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Yaaa ben de istiyommm, annem yapardı 🥺. 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 412 cevap paylaştı. Gorsel olmayaydi iyiydi. Severim 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. evet severim olsa da yesem 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ay ben bayılırım. 0 1 Yorumla sierravista +1 yıl Bayıl hadi 😀 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. çok severimm 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 753 cevap paylaştı. Olsada yesek 0 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 457 cevap paylaştı. Sevilmez mi bea 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Çok sevmem 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 567 cevap paylaştı. Çok severim 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. evet severim 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 590 cevap paylaştı. evet severim 0 0 Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 425 cevap paylaştı. Severimmm 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20b cevap paylaştı. sevmem 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Çok severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Tariflere ilave olarak bir iki çay kaşığı sirke ekle kurabiye hamuruna
Bayılırım ama bu saatte aklıma getirip iştahımı açtın bu zalımlıktır :D
Seviyorum ama yağ oranı çok az yağda cevizli elmalı turta yapıyorum daha iyi sıvo uağda turta yazınca çıkıyor
Evet çok lezzetli neden aklıma getrdiniz ki şimcik 😄😂
Çok severim, elmaların en güzel değerlendirilmiş hali
Çok severim. Tarçın elma havuç kombinasyonu favorim.
evet severim benimde Canım çekti ama ellerine sağlık afiyet oldun bol bol et olsun
Müthiş tadı var elmanın verdiği aroma bir başka ama. Çok iyi
Benim için kahvemin yanında elmalı kurabiye ve bitter çikolata bir aşktır 🍀🗝️
Evde yaptığım kurabiyelerden direk yağ kokusunu almasam seveceğim ama yok sevemiyorum.
Bayılırım en sevdiğim kurabiye
Evet, çok severim.
Evet bi kere yapmıştım fırın sıcak olsun 10 dk da olur kontrollü pişir sert olup yanmasın
Severim o tarçın-ceviz elma ile harika oluyor
Ellerine sağlık şimdiden severim 😋
Elmalı turta sevmiyom ben
Aramam ama olursa yerim...
Severim ama tarçınsız
Bayılırım çay eşliğinde enfes oluyor.
dene bakalım
denemekten yılma
Dışını yiyom içini yemiyom bunlarjn
Geçen bir tepsi yaptım ve çayla göndüm
Elmayla pek aram yok
Çok severim güzel oluyo