Yeme & İçme Hangi yağı tercih edersiniz? halime_guzel Takip Et Xper 5 Yaş: 55 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor En sagliklisi hangisi ve siz hangisini kullanirsiniz Zeytinyağı Margarin Ayçiçek yağı Diger Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi yağı tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Ben margarin asla tercih etmem onun yerine tereyağı tercih ederim daha çok işe zeytinyağı tercih ederim. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Zeytinyağı 0 0 Yorumla
ChungCha Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Zeytinyağı çok şağlıklı en çok yemeklerde zeytinyağı tercih edeyim 0 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 418 cevap paylaştı. Zeytinyağı tabii ki 0 0 Yorumla
emright Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Ayçiçek yağı veya mısırözü yağı tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Zeytinyağı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben margarin asla tercih etmem onun yerine tereyağı tercih ederim daha çok işe zeytinyağı tercih ederim.
Zeytinyağı
Zeytinyağı çok şağlıklı en çok yemeklerde zeytinyağı tercih edeyim
Zeytinyağı tabii ki
Ayçiçek yağı veya mısırözü yağı tercih ediyorum.
Zeytinyağlı
Zeytinyağı
ayçiçek
Zeytinyağı sağlıklı
Zeytinyağı
Zeytinyağı
Yudum ve zeytinyağı