Yeme & İçme Adana dürüm mü Urfa dürüm mü? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Biliyorum bu dişinizin kavuğuna yetmez ama bu şekilde yapılması istenildi 🤩😉 Adana dürüm mü Urfa dürüm mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yerinde yediğin sürece hangisi olduğunun pek önemi yok. Ben Urfa'yı yedim ve baya iyiydi. Nasipte varsa bir gün Adana'yı da yerim 0 0 Yorumla
XxOmER1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl İkiside aynı bi fark yok. Adana acılı olur urfa acısız. Şahsen acılı sevdiğimden acılı yerim. 0 0 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İki lokma kız mı istedi bunu 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Yok brunch için atıştırmalık tadında yapıyoruz Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Adana 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Adana dürüm 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Adana. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yerinde yediğin sürece hangisi olduğunun pek önemi yok. Ben Urfa'yı yedim ve baya iyiydi. Nasipte varsa bir gün Adana'yı da yerim
İkiside aynı bi fark yok. Adana acılı olur urfa acısız. Şahsen acılı sevdiğimden acılı yerim.
İki lokma kız mı istedi bunu
Yok brunch için atıştırmalık tadında yapıyoruz
Tabiki acılı Adana dürüm
adana
Adana
Adana dürüm
Adana
Adana
Adana.
Adana
Adana
Bazukaa dürümm