Yeme & İçme En son ne zaman pizza yedin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben bugün yedim ver harikaydiii off her gün yemek istiyom yaaa keşke yapmayı bilsemde hep yesem ah ah En son ne zaman pizza yedin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl cok basit asko ytdan ac izle hamuru acmana gerek bile tok tepsiyi yagla hamuru koy icine kendin ac 1 0 Yorumla
RRaeneeConi Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl İtalyanca pizzayı yesin.Türk'ük döner yerik. 0 1 Yorumla RRaeneeConi +1 yıl İtalyanlar* Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. En son Ağustos ayında yemiştim 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. 2 hafta once 0 0 Yorumla
Doprakkk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl İki hafta oldu 0 1 Yorumla Doprakkk +1 yıl Yapmasini ben bile biliyorum la erkek halimle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
cok basit asko ytdan ac izle hamuru acmana gerek bile tok tepsiyi yagla hamuru koy icine kendin ac
Geçen ay yani Ekim'de karışık pizza
İtalyanca pizzayı yesin.
Türk'ük döner yerik.
İtalyanlar*
En son Ağustos ayında yemiştim
2 hafta once
bu gün yicem
Geçen hafta
Böğüünnn
hatırlamıyorum
3 gün önce yedim
1 ay falan oldu