Yeme & İçme Kahvaltıda olmazsa olmaz yiyecek nedir? ŞİŞMANKÖPEKBALIĞI Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Bence yumurta. Sizce? Yumurta Bal - Reçel Peynir - Tereyağ - Kaymak Sucuk - Salam - Sosis Domates - Biber Zeytin Ekmek - Poğaça - Simit - Börek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bir kişi bile yumurta dememiş yazıklar olsun protein yiyin Kahvaltıda olmazsa olmaz yiyecek nedir? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Zeytin peynir patates kızartması çay mutlaka olmalı ama domates kayısı kıvamında yumurta ve bal kaymak olursa mukemmel olur. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Yulaf ve kahve severim genelde 0 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Salam sosis sucuk olmalı benim sevdiğim yiyecekler bunlar tulum peyniri yeşil zeytin simit 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kahvaltının kendisi olmazsa olmaz benim için en sevdiğim öğün… ama akşam kahvaltısını da severim illa sabahla sınırlı kalmak zorunda değil… 0 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl AvakadoÇıtır çıtır taze ve bol limonlu yeşillikler 1 0 Yorumla
İsyankarkader Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Kimse yumurta yemiyor herkes bal soçuk peynir tamamda bal kaymak lüks 0 0 Yorumla
karadenizliprenses Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Ekmek olmazsa hiçbirinin önemi yok ekmeksiz doymam 😁 0 0 Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Şarketüri ürünleri daha güzel oluyor, sabah kahvaltısına tat katıyor. 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ekmek, zeytin peynir birde çay oldu mu yeter bana. 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tabii ki yumurta. Her şey gider, yumurta kalır. :D 0 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Kahvaltı sevmem ama salam veya sosis severim, kahvaltıda da olduğu zaman tüketirim. 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yumurta ve peynir, zeytin çok iyi olur..🍀🗝️ 1 0 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Sucuk - Salam - SosisSosise bayılıyorum uwowıq 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yumurta seçeneği benim tercihim 0 0 Yorumla
meriç_diyorki Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl Hazırladığın listede en mantıklısı yumurta 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 860 cevap paylaştı. Yumurta tabiiki ben bir yumurta hastasıyım 0 0 Yorumla
marişkaks Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Beyaz peynir yumurta domates salatalık 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Yumurta bencede 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Peynir.Ama son dönemler yumurta. 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 842 cevap paylaştı. Sucuklu yumurta veya tost ile çay. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kahvaltıdan nefret ederim. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bak reçel tabi ki 1 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 362 cevap paylaştı. Beyaz peynir 1 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Hepsi 😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Zeytin peynir patates kızartması çay mutlaka olmalı ama domates kayısı kıvamında yumurta ve bal kaymak olursa mukemmel olur.
Yulaf ve kahve severim genelde
Salam sosis sucuk olmalı benim sevdiğim yiyecekler bunlar tulum peyniri yeşil zeytin simit
Kahvaltının kendisi olmazsa olmaz benim için en sevdiğim öğün… ama akşam kahvaltısını da severim illa sabahla sınırlı kalmak zorunda değil…
Avakado
Çıtır çıtır taze ve bol limonlu yeşillikler
Kimse yumurta yemiyor herkes bal soçuk peynir tamamda bal kaymak lüks
Ekmek olmazsa hiçbirinin önemi yok ekmeksiz doymam 😁
Şarketüri ürünleri daha güzel oluyor, sabah kahvaltısına tat katıyor.
Ekmek, zeytin peynir birde çay oldu mu yeter bana.
Tabii ki yumurta. Her şey gider, yumurta kalır. :D
Kahvaltı sevmem ama salam veya sosis severim, kahvaltıda da olduğu zaman tüketirim.
peynir, 6 zeytin 2si cekirdegi ile, yimirta kimyon
Yumurta ve peynir, zeytin çok iyi olur..🍀🗝️
Börek poğaça olmalı kesinlikle
Sucuk - Salam - Sosis
Sosise bayılıyorum uwowıq
Bu aralar her kahvaltıda kruvasan yiyorum
zeytini zor buluyoruz 🤷♂️
Yumurta seçeneği benim tercihim
Kahvalti etmeyiz
Hazırladığın listede en mantıklısı yumurta
Yumurta tabiiki ben bir yumurta hastasıyım
Beyaz peynir yumurta domates salatalık