Yeme & İçme Tarhana yapar misiniz? halime_guzel Takip Et Xper 5 Yaş: 55 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kimler tarhana sever ve yapar Evet Hayir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tarhana yapar misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Yapmazdım 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 589 cevap paylaştı. 50 çeşit tarhana var güzel ülkemde. Hangisini diyorsun 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Biz seviyoruz ve yapıyoruz 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Evet cokta severim afiyetler olsun 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Annem yapar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yapmazdım
50 çeşit tarhana var güzel ülkemde. Hangisini diyorsun
Biz seviyoruz ve yapıyoruz
Evet cokta severim afiyetler olsun
yapmam ama severim
Annem yapar
Hiç yapmadım
Yeriz ☺️
Evet severim