Şşşşt öğle yemeğinde bunlar mı yenir diye başımı şişirip bıdı bıdı etmeyin aşk acılarını itiraf etmeyen çakal görünümlü insanlar öğle yemeğinde hangisini yiyeceğini yazsın. Dargınım. Yemek yiyelim sadece hiç konuşmadan..

Şşşşt öğle yemeğinde bunlar mı yenir diye başımı şişirip bıdı bıdı etmeyin aşk acılarını itiraf etmeyen çakal görünümlü insanlar öğle yemeğinde hangisini yiyeceğini yazsın. Dargınım. Yemek yiyelim sadece hiç konuşmadan..

Tabikide keşkek 😍😍 Ama et liflerini ve içindeki buğdayı uzun uzun döverek yapılan ve kaşıkla tutulduğunda sakız gibi uzayan kıvamdaysa. Ve sadece kırmızı et ile olmalı, kimisi tavukla yapıyor tadını bozuyor.
Eveet🤩😍
Cevap
7Cevap
Aşk acısını nereye yazıyorduk 😄 ben görmedim. Yemiyorum ama yesem mantı derdim
Soru sormuştum baktım her zaman soruma gelenler bu sefer saklanıp soruyu sormamisim gibi yapıyorlar niye bu çekince anlamadım da yani adam kesmiyorum. Ne güze paylaşanlar da oldu çok hoşuma gitti. Ben neysem karşı taraftan da o şekil bisey bekliyorum ya hep..
Öhöm mantıyı hayatımda bi kere tek yedim yemez olaydım ya. Sevemedim. İkinci defa yemeye de midem razı gelmiyor
Soruna denk gelmemişim yoksa boş geçmem çiçeğim.
Teşekkür ediyorum 💌
Günaydın Mantı çok sevdiğim için bence mantı olsun. 😋 yoğurt ve saçla sosu ile harika oluyor hatta canım çekti bende yerim bir ara
Mantı tercih ederim gadası
Hepsini de severim, ama geçen günlerde hayata veda eden büyük halamız çok güzel keşkek yapardı 🙁
Mekanı cennet olsun
Öğle yemeğinde mantı neden yenmesin. Çok da güzel yenir. Tercihin mantıdan yana olabilir. Keşkek de emin olamadım.
Öğlen yemeği yok çünkü kahvalti yeni yaptım, akşama bakacağız artık afiyet olsun bebisim
İkisini de sevmiyorum, yine mantıyı mecbur kaldığımda yerim de, keşkek hiç sevmem...
Keşkek yemedim bilmiyorum ama mantı kesinlikle olmalı yani.
Mantı olsun hazır canım da cekmisken kalkıp yapayım
Mantı yiyelim Mantıklı konuşalım
Ohhoo 😂😂seviyorum Emre bak bu sözlerini
Anladım seni merak etme💌👍
Keşkek çok güzel olur yaaa çok severimsss.
Mantı olsun. Çok severim.
Mantı olsun.
Mantı tercih ederim.
Olacaksa mantı olsun
Mantıı
Nasıl oldu boğazın
Kötüüüüğğğğ
Geçmişler olsun🙏
Teşekkürler
Mantı yap da yiyelim be
Bi kere tek yedim ve Hiç yapmadım. Sevmiyorum. Sen ye mantini. Ben keşkek yicem
Mantı olsun. 🤤