Etiket serbest. Sıradaki kahveyi kendisine hediye edenleri Kurukahveci Mehmet Efendi ile tanıştırıyoruz💃☕️

Etiket serbest. Sıradaki kahveyi kendisine hediye edenleri Kurukahveci Mehmet Efendi ile tanıştırıyoruz💃☕️

Biraz rastgele birine, belki de gün içinde kimse fark etmeden uğraşıp duran birine gitsin. Öyle özel birine değil de çalışan, sabır eden birine. Kim olduğunu bilmiyorum ama o kişi anlar zaten. Kahve bazen bir teşekkür gibidir, laf değil yudum konuşur. Yani kendini bilene, hakkını yedirmeyene. Olur mu?
Cevap
9Cevap
Çayın yerini tutmaz ama kahvede iyi olur
Yolarım erkekler sorumda benden başka kadın etiketleyemez
Seninle de içeriz
Bana armağan edebilirsin kahveni içmek isterdim, afiyet olsun🌸
Al kahvem senin olsun☕️
Teşekkür ederim ☕ ama kendi kahveni verme ikimizin de olsun
Bi yudum sen iç diğer taraftan da ben içerim kadar da miden bulanmasin be Barış dişlerimi yeni fırçaladım valla iş yeni bitti kendime kahve yapamam. Kabul edersen budur😂🙈☕️
Benim için sorun değil ben içerim 😂🙈 bende dişlerimi fırçaladım sabah, ama şimdi tekrar fırçalarım sonra da içeriz 😂 ☕
Olur bak işte isteyince samanlık seyran oluyor😂😂
Kesinlikle, o zaman afiyet olsun bize 😂😂
Kahveleyelim kendimizi ☕️☕️
☕☕🌸
Kuru kahveci Mehmet efendiyi hiç sevmem. Soru sahibine olsun.
Teşekkürler 💖☕️💌
@wineandorange sana ahah
Teşekkür ediyorum ☕️karşılıklı içelim ☕️
kendime hediye ediyorum o zaman ama benimkisi tuzlu olsun..
Birileri damat olmak istiyor 😂al bol tuzlusundan kahveni☕️
Haha gelin sen olacaksan niye olmasın🥰🥰
Aşkım uzak mesafe ilişkisi yaşamak istemiyorum ben. Bide çok hızlısın yavaş gel.
Kendime armağan ediyorum
ayrıca sen niye sürekli aşk acısı çekiyorsun yav her sorunda bir aşk acısı neredeyse :D
Eeee seni de aşık etsin biri sonra her güze şeyi yaşayın ondan sonra hiçbir sebep yokken çekip gitsin ben de görürüm seni.. keyfimizden acı çekmiyoruz. Sen kimsin bak böyle gizemli şeyleri seviyorum.
ben de bırakıldım zamanında vs. Aşık olduğum halde hem de ama hayat devam ediyor yani
Üzülüp kendimi vah vah edecek halim yok 😂
Ne bilim sık sık böyle görünce yazayım dedim
Bizim gibiler dert ortağı olmuştur hep 😬
Normal bir üyeyim ben
Genelde gizli takılırım 🤭
Şşşşt bak dalga geçme halimle ha.. gülme komşuna gelir başına derler. Üzülüp ah vah ederek belki o şekil tutunuyoruz hayata. Herkesin acıyı yaşama şekli farklı
Dert ortağı.. aşkım kimse benimle dert ortağı olamaz ki.. bendeki kafa kimsede yok çünkü ben bisey anlatıyorum mesela onlar başka bisey anlıyor..
Takıl Takıl yanlışlıkla takılı kalma ama💃
Başıma geldi zaten önceden , daha gelmez
Dalga da geçmedim 😂
Neyse bol şans🤌🏻
😒😒
Geç mi kaldım 🥺
Hayır sana her zaman kahve var. Sadece sana ama diğerlerine değil ☕️günaydın kahvesi benden olsun ☕️
Günaydın çiçeğim. Teşekkür ederim ☕
Günaydın 💌 rica ederim ☕️
BAna aşko banaaaııığğğğhh
Al aşkım ☕️☕️
Yemek yiyim sonra kendime edicem
Afiyet ola
Sağol
Kendime #cassie ❤️
Bana yani kendime hediye ediyorum kahveyi..
Kendime
Kurukahveci Mehmet Efendiyle date ayarladım aşkım sana😂🙈
Ahahajajajjssjsja ay sesli güldüm
Hep gül inşallah 💖
🙏🏻
Sana
Thank you💖
sana :D
Eyvallah sağol 💌☕️
Kendime
Kendime
benimki şekersiz olsun lütfen