Dün saat 18'den beri uyuyordum, şimdi uyandım, çok acıkmışım ama dolap boş, iki yumurta, dört tane patates ve sıvı yağdan başka bir şey yokmuş, önerilerinizi bekliyorum, en güzel cevabı yazana güzel bir sürpriz yapacağım :)

Dün saat 18'den beri uyuyordum, şimdi uyandım, çok acıkmışım ama dolap boş, iki yumurta, dört tane patates ve sıvı yağdan başka bir şey yokmuş, önerilerinizi bekliyorum, en güzel cevabı yazana güzel bir sürpriz yapacağım :)
Ben de kahvaltı hazırlıyordum. Ama bende seçenek çok. Ne yapacağımı düşünüyorum. Sen şanslısın. Fazla seçeneğin yok. Bence yumurtaları ve patatesleri haşla. Yağ kullanma. Kilo yapar sonra.
çok güzel bir tarifim var.
patatesi rendele 1 tüm patates. rendelenmiş patatesi iyice sıkıp suyunu çıkarmak lazim.
içerisine 1 tane yumurta kır ve sevdiğin baharatları ekle, ben maydanozda ekliyorum çok az. iyicene karıştır. omlet misali tavaya yay ince olmasına dikkat et. çok ince olursa sert olur.
tavada omlet misali üstünü altını iyice kizart. afiyet olsun.
yanına peynir domates
Cevap
30Cevap
Omlet yap ye niye dert ediyorsun gadası
MaşAllah erkekler kadınlardan daha hanımcıkmış 😂
Kendi resmini koyup, yüzü silip yemek sormak değişik olmuş. Patatesi kızart, pişmeye yakın üzerine yumurta kır madem. Afiyet olsun 😅
Tamam işte her şey var
Patatesi küp şeker gibi doğr tavaya koy kızart üstüne yumurta kır mükemmel olsun
Paratesleri küp küoip doğra kızart, daga sonra iki yumurtayı kırıp öıro ve patatesli omlet tap
Ya da parates baskıyla para basalım) sonra bi kahvaltıcıya yutturalım, 500tl bas nasılsa dedikodusu var, kimse tanımıyor üzerine de böyle mümin badem bıyıklı birinin resmini yap, ampul oartisinşn eseri gşbi dursun)))))))
Yumurtalı patates yap. Efsane oluyor sabahları
yumurtalı patates yap🤷♂️yada patatesli tumurta 🙂
Ya senin ikizlerini yerim. Ne kadar güzeller
Memelerini kes, doğra kavur üzerine yımırta kır, ye, başkası yiyeceğine kendin ye 😅
Patatesli yumurta yapmayı bilmiyorsan millete sürpriz yapcana onu öğren 😂
🤣🤣
@HeartofFire haksız mıyım 😂
o yüzden beğeni attım ahsh
@HeartofFire teşekkürler 😂
ricalar 😂
Patatesli yumurta yapacaksın me yapacaksın başka 😂
Sanki özellikle onu oraya biri bilerek koymuşta sen yumurtalı patates yap diye 🤣
fotoğraf ne alaka :) patatesli yumurta yap enfes olur üzerinede biraz pulbiber dök missss
Patates kızartması ve haşlanmış yumurta yap iki çeşit olsun. Çamaşır da rengi güzelmiş
o memelerle yemek sorusu sorduğuna emin misin
O ikizleri patates say ama arasına bir patlıcan lazım üzerine de yumurta kır ama çok pişmesin cıvık kalsın ki yerken yalamak lazım
Tavaya yağ dök 2 patates soy küp küp doğa biraz kızart üstüne yumurtaları kır afiyet lsn
Yemeği boş ver memelerin ilgi çekmiş 🤣🤣
Erkekleri anladık bi de kızlar çıktı başımıza...
Yumurtalı patates
Sen bırak ben yapayım hahahah
Sana birazdan sirdan yemeye gelcekler bekle :D
Evren mesajını vermiş patatesli omlet diyor
Yumurtalı patates yapın
2 yumurtada bende vsr onkari yersen diyarsain
Patates kızart
Patates kızart yumurta tava
Yumurtayı hasla patatesi fırınla
Pm alabilir sin.
Karşılıklı yiyek mi
Ekmek var mi