Allah'ım Allah'ım sen zorlukları kolaylaştır tez zamanda inşallah. Amin 🤲🏻

Ne olur kargo götürüyor diyin🙄
Allah'ım Allah'ım sen zorlukları kolaylaştır tez zamanda inşallah. Amin 🤲🏻

Ne olur kargo götürüyor diyin🙄
kuru gıda gönderebilirsin yurt içi kargo en fazla 1 günde gidiyor yani bölgeye göre değişir ama Ankara 'dan Bodruma verdiğim sipariş 1 günde elimde oluyor :D :D
ya da atlayıp sen gideceksin yanına
Şöyleeekiiiiğ gönderilir. Çünkü bissürü insan yemek yolluyor bu şekilde. Ama yapıp gönderilecek şeyler biraz kısıtlı.
Şimdi Zürafa duymasın biz dipdibe şehirlerde yaşadığımız içinn😛😛 biliyorum ki o kargonun bir gübü muhakkak yolda geçecek. O yüzden bayatlamayacak, bozulmayacak şeyler göndermek lazım.
Cam kavanoza kurabiye koy dicem ama kavanozu çok iyi sarıp sarmalamak lazım kırılma ihtimali yüksek. Yapacağın şeyi saklama kabına ya da buzdolabı poşetine koyduktan sonra bir ayakkabı kutusuna falan koyarsan hasar alma oranı azalır.
Bi de dondurulmuş ürün yollayabilirsin. İyice birkaç gün dondurup sonrasında buz kasetleriyle etrafını çevrelersen havaların hafiften soğumasıyla beraber çözülmeden gitme ihtimali yüksek😌😌
Yaaaa okurken dedim ki Zürafa ile konuşuyor gibi gerçekten onunla konuşuyormuşsun 😅😅
Kuru pasta ise ptt götürüyor sanırım ama iyi paketleme geri açıyorlar kontrol için 🤭
Kuru gıda olarak gönderirsin. Börek kurabiye gibi. Fakat gidene kadar 2 gün geçer hayatlar. O yüzden ziyan etmeye değmez. Sevgini göndersen yeter.
Cevap
5Cevap
Gönderilmez diye biliyorum.
Kız ben sana demedim mi gerek yok diye ajsjshs Delinin zoruna bak 😂😂
Gönderilir gonderilmesine de yolda ziyan olur onca şey, sen boş ver onuu. 😂🌸
Ezilir yemek eciş bücüş bir şeye döner çorba olur sakın gönderiyim deme.
Götürülür de kırılacak şeyler olmasın. Kargo hasar görebilir
Kuru gıdaları kargoyla, diğerlerini otobüsle.
bilirlerse götürmezler : )
yasak çünkü : )
Grup mu kurdunuz dedikodu grubu
bana yollayarak bir deneme yapabiliriz
Götürmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?